Ha úgy nevelem a kutyám, mint Caesar akkor tökéletes kutya lesz?
Mert végig néztem az összes részét, ami létezik, sőt még angolt is megnéztem.
És én is tudom majd úgy nevelni a kutyám, mint Ő vagy ezekre csak Ő képes?
Mert ha mindent úgy teszek mint Ő akkor majd olyan ól tudok majd kutyát nevelni mint Ő vagy csak probálkozhatok majd?
minden kutya tökéletes. úgy viselkednek ahogy a környezetből tanulták, ez nem az ő hibájuk soha.
a kutya soha se hibás. mindig a gazda a hibás.
amúgy meg amikor a kutya találkozik egy emberrel akit nem ismer annak alapból megy a reszpekt és engedelmeskedik neki ha az nem mutat gyengeséget. de egy kutya ami már ismer és tudja hogy lúzer vagy ez ez alapján fog megítélni.
A helyzet az, hogy valószínűleg pont a lényeget vágják ki. Láttam én is a kutyasulin jó néhány gazdát, aki folyton CM-re hivatkozott, meg csittegett és böködte a kutyát, de valahogy a kutya mégsem fogadott szót neki. Akinek van tapasztalata, meg érzéke hozzá, annak lehet segítség a műsor, de azért az alapvetően a showról szól (milyen rossz volt, milyen jó lett).
A semminél nyilván több, pláne ha a könyvet is elolvasod, de ha nincs hozzá érzéked, nem biztos hogy ez alapján menni fog.
"amúgy meg amikor a kutya találkozik egy emberrel akit nem ismer annak alapból megy a reszpekt és engedelmeskedik neki ha az nem mutat gyengeséget"
Hát ha így van nevelve a kutya véleményem szerint az nem valami jó....
Én a könyvet olvastam el és az nagyon jó rengeteget tanultam belőle.Próbálom betartani és sikerül is legtöbbször DE járunk kutyaiskolába. A műsor meg szerintem rossz ahogy mondták előttem az azért van hogy szórakoztasson.
A könyv pedig tanít!!! Kutyaiskolában könnyebb tanulni mert élőben van. Látják a kutyámat, látják a hibát és segítenek. Szóval szerintem egyszerre a kettő a nyerő.
http://www.youtube.com/results?search_query=emberk%C3%A9pz%C..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!