Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kistestű, okos kutyát...

Milyen kistestű, okos kutyát ajánlotok kertesházba ami okos?

Figyelt kérdés
Higgyek az interneten lévő kutyarangsoroknak? pl.: [link]
2009. márc. 22. 15:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is ajánlom a mudit, nagyon okos. Valószínűleg ott lenne az elején, ha ismertebb fajta lenne... Viszon a mudi, nem kistesű fajta, hanem közepes. Sőt agility-ben sokszor maxi kategóriában indul.
2009. márc. 23. 14:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem a 15:18-as nem azért lett lepontozva, mert nincs igaza, hanem azért, mert nem a kérdésre válaszolt, hanem offolt.

Én is most keresgélek kis termetű kutyát, még nem döntöttem.

Én a westit ajánlanám, nekem az tetszik a legjobban, de biztos, hogy nem olyan lesz, mert nincs arra pénzem, hogy 1-2 havonta kozmetikushoz vigyem.:(

Én még a palotapincsiben, és a yorksire terrierben gondolkodom.

Szerintem mindegy melyiket választod, ha sokat foglalkozol vele, tanítod, tuti, hogy okos lesz. :)

2009. ápr. 6. 20:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Bichon frisé

Brüsszeli griffon

Cavalier King Charles-spániel

Csivava

Japán csin

King Charles-spániel

Kis angol terrier

Kis oroszlánkutya

Kínai bóbitás kutya

Majompincsi

Máltai selyemkutya

Mopsz

Papillon

Pekingi palotakutya

Pomerániai törpespicc

Si-cu

Törpe pincser

Őzpincser

Uszkár

West Highland White Terrier (Westie)

Yorkshire terrier

Dandie dinmont terrier

2009. ápr. 6. 21:04
 14/14 anonim válasza:
Nekem sziberiai huskym volt.Sokat futtattam reggel es este volt hogy napi ketszer.De allando mozgasigenye volt.Ettol meg otthon kapart.Ha nyilt a kapu mar ki is szokott es hiaba mentel utana nem jott vissza.telet imadta a hoban aludt , nyarat nem birta, pinceben volt egesz nyár alatt.Szívós kutya volt.14 évet élt.Szót nem fogadott, hiába mondtad neki el 100szor, hiába vagtal a határa vesszovel , nem tudta mert kapta.nehezen tanítható fajta kutya.Viszont nagyon szerettem.Hoban sokat bunyoztam vele,betemettem hoval es láttad hogy örül neki.
2016. aug. 17. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!