Mi történik ha moslékkal etetem a kutyám hosszú távon?
Annyian mondják hogy Chapi meg CBA-s meg Darlingos kaját TILOS etetni a kutyát, mert televan minden vacakkal, meg ízfokozóval, és az olyan, mintha egy ember: Mekis kaján élne mindennap.
Szóval csak prémium tápok, mert abban megvan minden ami szüksége van egy kutyának, és semmi mást nem kell adni a prémium tápok mellé.
Több kutyás ismerősöm is legyint az ilyen mondásokra, hogy ez azért már túlzás, Ők is etetnek néha konzervvel, meg maradékkal, és SEMMI baja a kutyájuknak.
Össze lehet mérni valahogy a kaja minőségét a kutya szervezetére mérni?
Veszek egy kölyköt, csak is chappivel etetem 1 évig, és egy másik kutyát meg csak Acanaval, akkor látszik majd valami?
Tényleg olyan ez a helyzet, mintha egy ember csak mekis kaján élne?
előző vok, nincs bajom azzal ha vki maga főz a kutyájának, bár szerintem a minőségi tápok mindent tartalmaznak ami kell, sőt még többet is mint amit házi koszttal be tudsz vinni, de mindenki a maga (illetve a kutyája) szája íze szerint dönt erről.
Csak ezeket a "most is a házikoszt a legjobb mert 200 évvel ezelőtt is házikoszton éltek a kutyák" dolgot ne hozzuk fel, mert az űrtechnika korában már nem állja meg a helyét ez a kijelentés.
"200 évvel ezelőtt nem voltak ezek a csodatápok."
200 évvel ezelőtt gyakorlatilag nem volt környezetszennyezés, nem volt Csernobil, nem volt ekkora UV-sugárzás, nem voltak freonok a magas légkörben, nem voltak poliaromás vegyületek a talajban, talajvízben és a légközben, nem volt kipufogógáz, nem volt azbeszt, nem voltak tele gyógyszermaradványokkal a felszíni vizek, stb, stb, stb. Még bővel lehetne sorolni az azóta megjelent környezeti ártalmakat, amik nem éppen növelik a várható élettartamot.
15:04
És honnan tudod hogy a többi kutya a 15 peprces játék előtt mit csinált ? Milyen kutyákról beszélsz ? Azért ne akarj összehasonlítani pl egy vizslát meg mondjuk egy masztifot.Semmi alapja nincs ennek az állításnak....
1kan!
Akkor jöttek le a a futira a lakásból. Tudom, mert ott laknak és minden nap meló után jönnek le. Van köztük boxer, amstaff, agár. Az enyém meg roti-németjuhász keverék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!