Ő fajtatiszta yorki?
Most kaptam a kutyust,és nem tudom hogy fajtatiszta-e?
Kan , kb: 4,5 kg és 30 cm a marmagassága
A válasz megírásának időpontja: ma 14:57
Az biztos, hogy FAJTISZTA mivel kutya de nem fajtatiszta...a tk 5000ft hozzátenném,50 vagy 55 ezer...nem mindegy
ugyh ne kamuzz itt...
na ennyi legalább tájékozódhatnál, tipikus eset vagy akit könnyű átverni! [link]
keresd ki! A tk nem jelentéktelen papír!!!! És ha egy yorki 5 kilós az elgondolkodtató, mert valószínű, hogy a felmenői között vmi nem volt rendben...A standardet nem hülyeségnek találták...de ha neked jelentéktelen papír a tk akkor miért nem menhelyről hoztál el egy yorki keveréket? Miért tenyésztőtől vettél? És ha nem volt pénzed rá akkor hogy van a kutya tartására pénzed? És ha vmi komolyabb baja lesz miből fizeted, ha nincs pénzed? Ha nincs pénzed minek tartasz kutyát? Mert cuki???? Ne haragudj de tiszta röhej amit itt leirkálsz...
Kizárólag a törzskönyv bizonyítja, hogy a kutyád valóban fajtatiszta.
Egy tenyésztő pedig nem ad el e nélkül kölyköt, és főleg nem mond olyat, hogy felesleges. Egy tenyésztő büszke rá, ha a kutyái tovább viszik a kennel nevét.
A tk. kiváltásának az ára 5.500 forint egységesen, fajtától/nemtől/mérettől függetlenül. Ha egy "tenyésztő" azt mondja, hogy törzskönyvvel 20-30 ezerrel drágább a kutya, akkor biztos lehetsz benne, hogy hazugság van a dologban. Vagy nem törzskönyvesek a szülők, vagy nem feleltek meg a tenyészszemlén, vagy a szűrések eredményei nem jók...a lényeg, hogy azért mond ilyen magas árat, hogy még véletlenül se akard kikérni a törzskönyvet.
Nekem mindegy, ha a Te kutyáid nem törzskönyvesek, de butaságokat ne írjál le!
Ahogy a Te származásodat is a születési anyakönyvi kivonat igazolja, hogy a szüleid magyar állampolgárok, ugyanez vonatkozik a kutyákra is. A kutyafajtákat a külső jegyek pontos meghatározásával lehet egymástól megkülönböztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!