Ő fajtatiszta yorki?
Figyelt kérdés
Most kaptam a kutyust,és nem tudom hogy fajtatiszta-e?
Kan , kb: 4,5 kg és 30 cm a marmagassága
2011. jún. 14. 10:39
11/33 A kérdező kommentje:
Egyébként van törzskönyve, de csak hobbi kutya
A törzskönyv nem volt szükséges nekünk
2011. jún. 14. 11:21
12/33 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy mennyi idős, mennyiért vetted, és miért nem kértétek el a törzskönyvét?
13/33 A kérdező kommentje:
Szia!
2 éves,megvan a törzskönyve nálam van,most vettük felnőtt korába 50 ezer volt.Azt mondták ők 110-ért vették.
2011. jún. 14. 11:34
14/33 anonim válasza:
Akkor nincs több kérdésem, a kutyusod fajtatiszta:)
Illetve még egy, melyik kennelből való? Csak mert nekem is 5 kilós óriásbébim van, és imádom, hogy ekkora. (de ő nem tenyésztőtől van)
Ha van olyan tenyésztő, aki nem arra gyúr, hogy másfél, 2 kilós kutyákat tenyésszen, akkor tudnom kell, hogy ki az:)
15/33 A kérdező kommentje:
Millmoor kennelből van (külföldi)
2011. jún. 14. 12:08
16/33 anonim válasza:
Én is megnéztem a kennelt, szép kutyáik vannak! :)
17/33 xnorkax válasza:
Ha ilyen kennelből van, törzskönyve is van, akkor mi a kérdés? :D Fajtatiszta és kész, de tenyésztésbe nem ajánlatos vonni.
18/33 A kérdező kommentje:
csak azért kérdeztem hogy , hogy lett akkor ilyen nagy
2011. jún. 14. 14:07
19/33 xnorkax válasza:
Még a legnevesebb kennelekbe és becsúszhat egy "hibás" kutya. Ivartalanítva van?
20/33 A kérdező kommentje:
most lesz
2011. jún. 14. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!