Bichon havanese kiskutyát szeretnék. Honnan?
itt vannak magyarországi kennelek :)
Szia!
Nem vagyok otthon a bichonoknál, tehát megbízható kennelt nem, de néhány hasznos tanácsot tudok adni:)
A kutyák ne kis ketrecekben, összezsúfolva legyenek tartva, legyenek ápoltak, ne legyen több más divatfajta (az én véleméynem az,hogy max. 2 különböző fajta tisztességes tenéysztése fér bele). Kutya-gazda kapcsolat legyen jó, a szülőknek legyenek szűrései, eredményei, a kölyök pedig legyen törzskönyvezve. Ha 8 hetes kor előtt odaadná, kerüld el messziről, a hozzádkerülésekor legyen meg a törzskönyve a picinek. Apropó, a tk ne egy választható "nyűg" legyen, alap, hogy járjon a kutyával.
Itt tudsz nézelődni a kennelek között: [link]
Köszönöm szépen nektek! Nézegettem a havanese.lap.hu-t, több szimpatikus kennel is van, csak igazából gondolom köztük is van olyan aki megbízhatóbb és aki kevésbé. Ha egy tenyésztő ad tk nélkül is kutyát akkor gondolom az eleve felejtős. Amúgy a törzsökönyvet alap hogy kérem, bár nem szándékozom tenyészteni, kiállításra hordani, de tudom hogy fontos, lehet látni a felmenőket, és ez a garancia arra hogy fajtatiszta a kiskutya.
Ha esetleg vkinek van konkrét kennel ötlete, tapasztalatokkal, akkor várom:)
igen a tk fontos..:) ezt is nézd meg!
Láttam az olcsokutya oldalt:)
Sajnos az első említett kennelről hallottam hogy már tk nélkül is adnak ott kutyát, szóval nem egyértelmű nekik hogy a tk természetes dolog:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!