Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért csinálja ezt ez a kutya...

Miért csinálja ezt ez a kutya (bővebben lent, fontos )?

Figyelt kérdés

Bérházban lakunk. Egy fekete kutya szokott mostanában ólálkodni a ház körül, de nem láttam rajta nyakörvet. Már be is jött valamikor. Vajon mit keres mindig a mi bérházunk körül? Az nem lehet, hogy innen dobta ki valaki, mert ismerném, ha itt lakott volna. Mi kötheti ehhez a házhoz?

Segítsetek!

2011. jún. 11. 12:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ha kan kutya akkor tuti hogy a házban valamelyik szuka kutya tüzel ... érzi több méterről is..sőt:D szerintem ez de ha szuka kutya...nem tudom talán éhes és érez vmi kaja szagot vagy főznek és azt érzi nem tom:s
2011. jún. 11. 12:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Ha valakinek még van más ötlete, írja meg, de az első válasz is hasznos volt.
2011. jún. 11. 12:12
 3/8 Niky emo girl ***** válasza:
nem lehet hogy valaki mostanába költözött oda? lehet azoké volt a kutya csak máshol hagyták... a kutyák nagyon ragaszkodnak ahoz akit 1x megszeretnek.. enyém utánam szökött a 2méteres keritésen pedig csak 1-2kmrel arrébb mentem és nemsok időre... erröl szerencsére már leszokott de sokáig megkellett köti h ne jöjjön utánam.. és mivel bérházba lakok igy apámnál van és nemtudok olyan gyakran kimenni mert más város és mindig "letámad" ha megyek annyira ragaszkodik... pedig még nemrég lett 1éves de mióta kivittem azóta eztcsinálja..
2011. jún. 11. 12:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Lehetséges bármelyik válasz. Majd utánajárok hogy költözött-e a közelmúltban valaki oda.
2011. jún. 11. 12:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet valaki simogatta, foglalkozott vele, aki oda ment be, és a kutya ezért ragaszkodik a házhoz.
2011. jún. 11. 18:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Ahol megetetik, jó szót kap,oda visszatér. Biztos valamelyik lako megsimogatta, esetleg enni is adott neki, és most visszajár. De lehet a volt gazdája ottvan, netalán kidobták.. járj utána, de minél előbb valami biztonságos helyen lenne a helye.
2011. jún. 19. 20:27
 7/8 anonim ***** válasza:
az előző komikkal egyetértek.de ha sovány,akkor néha lécci adj neki egy kis maradékot^^(persze csak akkor,ha nem gond,hogy néha arra jár.)
2011. jún. 19. 21:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Már nincs itt a ház körül. Lehet hogy egy szuka kutya tüzelt. Mondjuk amikor ki volt emelve a kérdés már nem volt itt.
2011. jún. 19. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!