Engedik hogy kutyád legyen? 12/L
És miért jó a kutyának az ha egész nap a kertben van és a gazdit napi kétszer látja amikor kaját ad neki?Mert a kerti kutyákkal sajnos ez van...
Nekünk vizslánk van meg egy bazi nagy kertünk.De a kutya a házban van velünk és akkor megy ki a kertbe amikor mi is kint vagyunk vele.
Nekem és nővéremnek engedték, amikor annyi dős voltam mint te... Aztán 1 napon úgy döntöttek, hogy beköltözünk a városba és tovább nem engedik szóval elajándékozták.
Most, hogy végre nem velük élek, alig várom, hogy újra nekifuthassak a kutya témának anyám fantasztikus felelősségtudata nélkül és úgy, hogy az én kezemben van minden döntés. Például szeretné magam kiválasztani a fajtát.
Valami kisebb dologban nem tudsz megegyezni velük? Például most biztos nagyon sok nyuszi maradt árván így húsvét után. Egyszer pár napig volt nálam egy, amíg a barátom nyaralt és annyira szelíd, aranyos és bújós volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!