Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Engedik hogy kutyád legyen? 12/L

Engedik hogy kutyád legyen? 12/L

Figyelt kérdés
Nekem sajnos nem, mert panelban lakunk és meg azt mondják hogy nem lehet mert mikor suli van ki ügyel rá meg nem tudok vigyázni egy kutyára.pedig igen is tudok . felelösségteljes vagyok.

2011. jún. 10. 21:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ja és vidéken.
2011. jún. 11. 10:28
 12/15 anonim ***** válasza:
66%
nekem amstaf volt lakásban egy évig, de elköltöztünk, kertbe.itt egy labradorral él.
2011. jún. 11. 11:52
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

És miért jó a kutyának az ha egész nap a kertben van és a gazdit napi kétszer látja amikor kaját ad neki?Mert a kerti kutyákkal sajnos ez van...

Nekünk vizslánk van meg egy bazi nagy kertünk.De a kutya a házban van velünk és akkor megy ki a kertbe amikor mi is kint vagyunk vele.

2011. jún. 11. 11:52
 14/15 anonim ***** válasza:
90%
Figyelj ,édesanyám nekem se engedte meg. Akkor nagyon dühös voltam rá , hogy ajj mindenkinek lehet kutyája , csak nekem nem.:D Most 18 vagyok , lassan leérettségizek , és így megengedi anya , hogy kutyát hozzak a házhoz:) és így vissza gondolva , sokkal jobb , hogy eddig nem engedte meg , mert tényleg nem foglalkoztam volna vele eleget. Komolyan.
2011. jún. 11. 11:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem és nővéremnek engedték, amikor annyi dős voltam mint te... Aztán 1 napon úgy döntöttek, hogy beköltözünk a városba és tovább nem engedik szóval elajándékozták.

Most, hogy végre nem velük élek, alig várom, hogy újra nekifuthassak a kutya témának anyám fantasztikus felelősségtudata nélkül és úgy, hogy az én kezemben van minden döntés. Például szeretné magam kiválasztani a fajtát.

Valami kisebb dologban nem tudsz megegyezni velük? Például most biztos nagyon sok nyuszi maradt árván így húsvét után. Egyszer pár napig volt nálam egy, amíg a barátom nyaralt és annyira szelíd, aranyos és bújós volt.

2013. ápr. 5. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!