Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak a 7éves egyre...

Mit csináljak a 7éves egyre konokabb, önfejűbb spánielemmel?

Figyelt kérdés

4évig szoba kutya volt,el lett kényeztetve(az ágyunkban aludt...)aztán terhes lettem,építkeztünk,és kiköltöztettük őt.eleinte semmi gond nem volt,amikor új német juhászt hoztunk(a másikat egy fertőzött kullancs 2nap alatt elvitte)valahogy megváltozott.Gondolom öregszik is,de már abszolút nem hallgat senkire,állandóan elcsavarog,átmászik az alacsonyabb kerítésen(léces),hiába kötjük meg,utána,egyszerűen nem hatja meg,amint elengedem újra elcsavarog.Nem szeretnénk ha a német juhász is megtanulná a kiszökést.

a másik dolog,hogy a nemi szervénél van egy hatalmas daganat.Mert az csomónak nem nevezhető.Nem látom,hogy fájna neki.Nőstény,de sose ellett.

Mivel eléggé kiszámíthatatlan természetű,a közel 3éves fiamat nem is nagyon merem egyedül hagyni vele,és akkor még ott van a lassan járni tudó 1évesem is.

Mivel már idős,nem hiszem(pláne ilyen természettel)hogy megszokna máshol..vagy befogadnák.

Ha elaltatnánk,nagyon szívtelenek lennénk?

2011. jún. 9. 12:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
13%
Kedves kérdező, ne csodálkozz hogy ilyen válaszok érkeztek. Szerintem nem vagy szívtelen, és látom sokat tettél a kutyusért, de itt a fórumon sok mániákus van úgy látom, akik nem érthetik meg a te problémádat. Ha nekem gyerekem lenne, és ilyen kutyám, én is odaadnám inkább valakinek. Szerintem itt sokszor a kommentekből ítélve, túlzásokba esnek már az állattartás terén :)pl.ha valaki házi koszttal eteti a kutyáját/macskáját, az már állatkínzó :) add oda valakinek, ahol nincs kisgyerek. :)
2011. jún. 9. 13:37
 12/24 anonim ***** válasza:
51%
Te sem vagy egy jó érzésű ember, ha téged nem háborít fel, hogy a kutyát hatalmas daganattal nem viszik orvoshoz! Kívánok neked is hasonló kínokat, amiket ennek a kutyának át kell élnie a betegsége miatt! Akkor majd megérted! Áhhh! Milyen emberek vannak!:(
2011. jún. 9. 14:00
 13/24 anonim ***** válasza:
60%
Ez nem azon múlik, hogy mániákusak vagyunk vagy sem. Az a kutya a tartási körülmények és a gazdi hozzáállása miatt lett "ilyen". Emiatt jóhogy nem a gazdival érzünk együtt, hiszen ő tehet róla!
2011. jún. 9. 14:03
 14/24 anonim ***** válasza:
82%

Mielőtt odaadná, meg kellene gyógyíttatnia. Nem? A kutya nem kérte őt, hogy legyen a gazdája, ő választotta. Az állattartás felelősséggel jár, aki nem képes gondoskodni megfelelően egy állatról, az ne szerezzen be egyet sem. Ez ilyen egyszerű! Nem kötelező kutyát vállalni!

Az ilyen szívteleneknek ajánlom, hogy látogassanak meg egy menhelyet, akkor talán leesik nekik a tantusz, mert pont az ilyenek miatt szenved több ezer állat Magyarországon!

2011. jún. 9. 14:05
 15/24 anonim ***** válasza:
67%

Nagyon sokan meg tudják oldani a kutya megfelelő ellátását gyerek, gyerekek mellett is. Akarat kérdése, nem kell hozzá egyéb!

Jó példa ez a gyerekek számára is mondhatom!:(

2011. jún. 9. 14:11
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hasonló körülményeim vannak.2 kicsi gyerek,egy idősödő kutya,nagy udvar......Érdekes módon én meg tudom oldani.A kutyát nem száműztem a lakásból,pont ugyanannyit foglalkozok vele mint előtte nem érzi,hogy megváltozott volna valami.A gyerekek együtt játszanak vele,sőt a nagyobbik a segitségével tanult meg járni.Ha megyek sétálni a gyerekekkel akkor viszem a kutyát is,mondjuk érdekes látvány vagyok,de kit érdekel :)
2011. jún. 9. 14:37
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Nedahát elvitte orvoshoz! Mit akadékoskodtok? Vagy nem tudtok olvasni?
2011. jún. 9. 14:43
 18/24 anonim ***** válasza:
Ja, hogy azt te orvosnak nevezed, aki csak ránézett és semmiféle vizsgálatot nem végzett. Se szövettan, se ultrahang, sem vérvétel, semmi. Nem kell túl okosnak lenni ahhoz, hogy kitaláld milyen orvoshoz vitte.
2011. jún. 9. 14:52
 19/24 anonim ***** válasza:
48%
"Poratkája" van a kutyának ... ja, persze.
2011. jún. 9. 15:10
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Jó nem érdekel az egész, de a kínokat kívánósnak üzenem, gondolkodjon mielőtt megszólal...
2011. jún. 9. 15:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!