Szerintetek mejik jobb kutya, macska?
Figyelt kérdés
Az emberek hany szazaleka szereti jobban a kutyat vagy a macskat?csak kivancsisagbol kerdem mert eddig ahogy neztem a macska all nyeresre.2011. jún. 8. 18:42
31/32 anonim válasza:
Nekem egy Újfundlandii kutyusom van, előtte is az volt, volt perzsa macska is itthon, most nagynénémnek egy szűrke macskája van, de valahogy annyira nem tudnak megfogni...
kutyus oda jön, simogathatom, nyalizik, ha rászólok összehúzza magát, kinyitom a kaput, átmegyek a falu másik felére akkor se megy ki, de ezt hót komolyan mondom!
elhoztam a nagynénémhez, hogy összebarátkozzanak, a kutyám nyalogatni akarta, meg bújt volna hozzá, a macska meg karmolni akart, meg volt ijedve, mint aki valami rosszat tett volna.
32/32 anonim válasza:
KUTYA...
a macskák adnak több szeretetet? ugyan már! nem utálom macskákat, de azokat akik ennyire foggal körömmel védik őket, igen! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!