kutya: a gazdám enni ad nekem , inni ad nekem , játszik velem , szeret engem , biztosan ő az Isten!
macska: a gazdám enni ad nekem , inni ad nekem , játszik velem , szeret engem , biztosan én vagyok az Isten! :))
És a válaszom a kérdésedre: Kutya!
2011. jún. 9. 13:45
22/32 anonim válasza:
Hát a kutya sokkal szeretetreméltóbb...Nekünk már sok macskánk volt de a kutyát választanám. Egyik macska se tett értem soha semmit, ha meg akarok fogni elszalad. Volt egy macska aki eredetileg a szomszédé volt de átköltözött hozzánk. Egyáltalán nem lehetett megfogni és egész nap nem láttuk, csak enni járt haza de már eltűnt. Volt egy másik és az is csak akkor tudott hízelegni ha éhes volt vagy éppen fájt neki valami (pl amikor fialt akkor is hozzám jött amit azért értékelek). Akármennyire szerettem azt a macskát akkor is kutyákra szavazok.
2011. jún. 9. 14:23
23/32 anonim válasza:
13:45 ugyanezt mondta az első oldalon válaszoló is, csak a kutya és a macska szemszögéből fogalmazott.
2011. jún. 9. 16:16
24/32 anonim válasza:
nekem volt kutyám most macskám :S , ha már másik kutya nem lehetet helyette akor inkább ne lett volna semmi
nálam egyértelmü, hogy: kutya
2011. szept. 12. 00:36
25/32 anonim válasza:
EGYÉRTELMŰ CICÁK!!!!
okok:
1. az egyik barátnőmet megharapta egy kutya, össze kellett varrni a száját
2. az egyik barátom kutyája férges lett, és lehet hogy ő is elkapta (drasztikusan lefogyott)
3. a szomszéd kutya folyton ugat, nem lehet tőle aludni
4. amikor hazafelé megyek mindig hirtelen elkezdenek ugatni a kutyák, hogy minden járókelő megijedjen
2012. máj. 3. 21:40
26/32 anonim válasza:
macska :)
2013. júl. 4. 15:45
27/32 anonim válasza:
ayért mert a kutya össze vissza kakil pisil a macska nem :P
2013. júl. 4. 15:45
28/32 anonim válasza:
Van egy kutyám és egy macskám. Mindkettőt szeretem de ha választanom kellene a kutyát választanám. Hűségesebb, több szeretetet ad, több mindent elvisel. Például ha olyan kedvemben vagyok, hogy meg szeretném kicsit szorongatni, ölelgetni akkor a macska egyértelműen ideges lesz, kibújik a kezeim közül esetleg megkarmol, a kutya meg örül neki. A kutyát bármikor megsimogathatom mert mindig örül neki, a macskát csak akkor ha neki is olyan kedve van. Van amikor nem lehet hozzáérni mert agyonkarmol.
2013. júl. 5. 18:43
29/32 anonim válasza:
egyértelműen a mácskák!!!!
egyrészt: a macska ha jobban belegondolok akkor sokkal több szeretetet ad mint egy kutya...másrészt: a macskáim kijárkálósak és MINDENNAP LÁTOM ŐKET...ha hazaérek üdvözöl és minden gondom elszáll. A kutyák meg idegesítően ugatnak minden pici neszre... idegesítő!!!! (de ez csak az én véleményem)
2013. aug. 16. 16:58
30/32 bogikatona válasza:
Egyértelműen a macskák !!
Nem büdösek, nem ugatnak, nem koszosak !!
A macska nagyon tud szeretni és ragaszkodni is !!
Tiszta és egyáltalán nincs szaga!! Jóval okosabb mint egy kutya!!
Mindig veled van.. Ha napközben kint is van ha hazaérek midig az ajtónál vár és üdvözöl!!
Mindent megtanulnak betartják a szabályokat !! Nem pisilik és kakilják össze a lakást !!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!