Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek mejik jobb kutya,...

Szerintetek mejik jobb kutya, macska?

Figyelt kérdés
Az emberek hany szazaleka szereti jobban a kutyat vagy a macskat?csak kivancsisagbol kerdem mert eddig ahogy neztem a macska all nyeresre.
2011. jún. 8. 18:42
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Kutyapárti vagyok.

A macskákról annyit tudok, hogy öntörvényű állatok, magukat szeretik a legjobban, nem a gazdájukat. Kínzás őket bezárva tartani, de ha kiengeded őket minden nap, akkor koknrétan nem is találkozol velük soha, max csak akkor, ha haza jönnek enni. Trükköket talán lehet nekik tanítani, de a szabályokat soha nem tanulja meg. :S

Egyértelműen kutya. =)

Egyébként Állatok/ Kutya kategóriában egyértelműen a kutya lesz előnyben. :D

2011. jún. 8. 19:55
 12/32 anonim válasza:
még jó hogy a kutya én is azt akarok de sajna nem kapok és télleg kicsit ciki neked a j = LY
2011. jún. 8. 20:00
 13/32 xnorkax ***** válasza:
Mindkettő van, de sosem titkoltam, hogy a kutyámhoz jobban húz a szívem. Mert Ő nem csak akkor jön oda hozzám, ha kaja van nálam, vagy kaját vár, Ő minden pillanatban szeret. Persze, a cicáimat is imádom.
2011. jún. 8. 20:03
 14/32 anonim ***** válasza:

nekem is mindkettő van de kutya nélkül kibírnám viszont macska nélkül nem :) imádom a cicákat

"A macskák: etetnek, szeretnek, játszanak velem, én vagyok az isten.

A kutya: etetnek, szeretnek, játszanak velem, Ő az isten. "

ez tök igaz :) és pont ez nem tetszik a kutyában:/ de azokat is szeretem csak ha választanom kell egyértelmű h macska:D;)

2011. jún. 8. 20:12
 15/32 anonim ***** válasza:
64%
az a gond,h. a kutyás kategóriába tetted a kérdést, és aki soha nem tartott macskát, az nem is tudhatja h miért is olyan szeretetreméltóak. MACSKÁK!!
2011. jún. 8. 20:25
 16/32 valakiakitnemismersz ***** válasza:
0%
szeretetre méltóak? Most is itt van nálunk egy kis "patkány" egész nap nyávog ha nem éhes és hívjuk elő se jön ha pedig éhes és nincs kitéve a kaja akkor ott bír sírni.A kutyám sokkal szeretetre méltóbb mert ő tőle érzem a szeretetet míg eddig egyetlen macskánktól sem.Az a kutya rátámadott egy kutyára ami meg akart harapni engem de a macska csak elszaladt volna.
2011. jún. 8. 21:20
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
az én macskám nem ilyen. szeretni kell őket és foglalkozni velük. az meg nem zavar,h. el van magában is, és nem tőlem függ...
2011. jún. 8. 21:28
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is van mind a kettő. Én nem gondolkoztam még ezen. Mindegyik remek állat. Nálunk nem csak akkor jönnek a macskák, ha etetés van. Amúgy pont most néztem egy műsort, hogy milyen állatot mikor és miért szelídítették meg és ott azt mondták, hogy a macskák népszerűbbek a kutyáknál.
2011. jún. 9. 00:23
 19/32 A kérdező kommentje:
Bocsasatok meg hogy elirtam a melyik szot de nem tutam hogy csak azok irhatnak akik sosem hibaznak.
2011. jún. 9. 12:18
 20/32 A kérdező kommentje:
A kutyak vezetnek.
2011. jún. 9. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!