Ezzel az abnormális emberrel mit csináljak? SOS
Sétáltattam pórázon, szájkosárral, oltási könyvel az 5 hónapos kutyám. Már majdnem hazaértünk és kijött az egyik háztól egy férfi, hogy azonnal menjek innen az én "koszos dögömmel együtt" mert különben rám ereszti a kutyáját. Először nem vettem fel ebből semmit, aztán amikor pont vele szembe értem belerúgott egy nagyon a kutyámba. Elküldtem enyhén szólva melegebb éghajlatra erre már nyitotta is a kaput, hogy a kutyája kijöjjön. Azonnal felvettem a kutyám és gyors léptekkel elmentem onnan, mert ahogy elnéztem elég kontrollálhatatlan volt az a kutya. Közben ez a férfi többször lek*rvázott, mindennek elmondott, és mondta, hogyha még egyszer meglát arrafelé a kutyámmal, többet nem fogom élve látni.
Itt még jobban ront a helyzeten az, hogy mivel egy kis utca végén lakok mindig arra kell, hogy menjek a kutyámmal, mert a másik irányba nem lehet, mert ott van vége az utcának. Most van folyamatban, hogy lesz még egy kutyám, de így nagyon rizikós lesz sétáltatni őt/őket.
Mit tegyek?(Ez kb 3 órája volt, mindjárt újra el kéne vinnem a kutyám sétálni, de félek, hogy a végén nem tudom "felkapni" a kutyám. Persze máskor SOHA nem vettem még fel őt.)
Köszönöm a gyors válaszokat.
Következő alkalommal akkor mindenféleképpen rögzíteni fogom, ha bármit is mond.
Neki roti és kaukázusi keveréke van, nekem meg egy törpe pincserem, de a helyi ebrendelet szerint már rá is kell szájkosár.
Na, szívesen leülnék beszélgetni ezzel a fazonnal, bár nem hiszem, hogy csak beszélgetés lenne. Húú, de gyűlölöm az ilyen mocskokat... Ez is csak lányokkal és kölyökkutyákkal mer keménykedni. :@
Egyébként a hang vagy videó felvétel jó ötlet és mindenképp tarts magadnál valamilyen sprét, amivel lefújhatod, ha netalántán rád engedné a kutyáját. Az ürge is kaphat egy kicsit, nem árt neki..:P
Elég durva, hogy olyan kutyára is kell szájkosár.
Na de mindegy, a tény az, hogy Te helyesen jártál el. Még ha nem is akkor sincs joga bele rúgni a kutyádba.
Beszélgetést mindenképp rögzítsd. Akár ha már látod, hogy ott fogtok elhaladni bekapcsolod a hangfelvételt és az elején max egy kicsit csend lesz de legalább nem fogtok semmiről se lemaradni.
De feltétlenül említsd meg neki, hogy az utca nem az övé jogod van ott sétálni. Ha pattog kihívjátok a rendőrt és akár kapásból megtudod neki mutatni a felvételt. Mondhatod, hogy azért vetted fel, mert ez már nem az első eset.
EGy kis házi sósavat a szemének :)
Nem nehéz.
Inkább a mostani sétára egy rendőrrel vagy valamilyen állatvédő szervezeti taggal menj ki!
Ez szóbeli fenyegetés, jelentsd a rendőrségen és kérd meg, hogy kísérjenek el, mert a kutya lehet, hogy nem annyira érdekli őket, de az a másik kutya téged is megtámadhatott volna!
(a mi utcánkban is van PONT ilyen idióta, mintha csak az én sztorimat mesélted volna, ott elég volt, hogy az apám belassított előttük kocsival, azóta nem nagy a szájuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!