Mit tegyek ha a kutyám mindent feleszik az utcán?
Figyelt kérdés
Ajándékba kaptam egy 11hetes golden retriever kölyköt. Mikor sétáltatom állandóan megpróbálja felenni a csikkeket, eldobott papírokat. Mindig elhúzom onnan és rászólok. Ezenkívül lehet még valamit tenni?2011. jún. 7. 19:51
2/6 anonim válasza:
Picit korai még a séta... vidd ki azután, miután a tiltó parancs rögzült a kis fejében és készen áll tovább tanulni. De ilyen fiatalon bármit összeszedhet az utcán. Mármint betegségre gondolok!
3/6 anonim válasza:
Az én kutyám is ezt csinálta kölyökkorában. Mikor valamit bevett a szájába leszidtam. hogy "nem" és mondtam neki, hogy köpd ki. Közben persze belenyúltam a szájába, és kivettem belőle. Illetve azért sokszor látni a jeleket, ha éppen készül felszedni valamit, akadályozd meg és szidd le. Egy idő után az ék kutyám is megtanulta, hogy nem szabad semmit felvenni a földről, illetve ha mégis bekapott valamit, rászólok, hogy köpje ki, és villámsebességgel repül ki a szájból amit épp bevett, pl.kiflidarabot is köpött már vissza, mert rászóltam. Úgyhogy kitartás, szép lassan megtanulja.
4/6 anonim válasza:
de egy szájkosár is sokat segíthet.
5/6 anonim válasza:
A szájkosárral az a baj, hogy attól még nem fogja tudni a kutya, hogy nem szabad a földről felenni dolgokat. Ha nem lesz rajta szájkosár, akkor ugyanúgy megcsinálja. Meg 11 hetes kutyára szájkosár...
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és az első válaszolónak üzenem, hogy rendesen etetem, és csak játszani akar azokkal a dolgokal amiket talál az utcán!
2011. jún. 18. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!