Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehetséges, hogy a szokásos 6...

Lehetséges, hogy a szokásos 6 kiskutya helyett tényleg csak 3-at szült?

Figyelt kérdés
8 éves a kutyánk és eddig minden fialáskor 6 kutya volt. Most sem volt kisebb hasa, és a kölykök sem nagyok, sőt az egyik meg is halt. Ha belehaltak volna a kiskutyák mármint a mamakutyába, és még benne lennének ugye már belehalt volna? Tegnap szült. Úgyértem, hogy biztos lehetek benne hogy nincs több kutya benne? Mikor halna bele egy kutya ha hallott kutyákat hordana?
2011. jún. 6. 15:57
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Nem védeni akarom, de írta, hogy a kan ivartalanítva van.
2011. jún. 6. 19:04
 22/32 anonim ***** válasza:
És azzal mire megy, ha a kan ivartalanítva van, viszont más kutya felcsinálja? A szuka ivartalanítása hasznosabb lett volna :/
2011. jún. 6. 19:27
 23/32 A kérdező kommentje:
A beteg és elhagyatott állatokat hazaviszem, és keresek nekik otthont, vagy elvittem menhelyre. Nem tartottam meg ezért nem kellett engedélyt kérnem hogy had legyenek itt. Semmi ellentmondás nincs ebbe. Hiába volt szuka, nincs bajom velük, csak nekem ne legyen, mert sok vele a baj. Elajándékozni nem bírnám, mert azért 8 éve itt van a testvérével, és az én kutyám belebetegedne, vagy belehalna a bánatba, hogy nincs többé. Szivem azért nekem is van, nem szeretnék egy 8 éves kutyát máshol elszállásolni, ő is megszokta itt. Nem fogom beadni, és elajándékozni sehova. De tökmindegy, hanyagoljatok már!
2011. jún. 6. 19:37
 24/32 anonim ***** válasza:
nem, csak hagyod meghalni...logikus
2011. jún. 6. 19:43
 25/32 anonim ***** válasza:

A mostani alom is testvérektől van, én úgy hiszem... Állítólag segítesz elhanyagolt, kidobott állatoknak, erre egy olyan kutyával nem tudsz törődni ( most spec. nem séta, kaja szinten), aki 8 éve veletek él??

Ha nekem olyan körülményeim lennének mint neked, akármennyire is imádom az állatokat, nem vállalnék otthonra egyet se, várnék amíg nem leszek "terrorban".

És igen, ti csesztétek el még anno kapásból a kan-szuka párosításnál...Miért nem ajándékoztátok el később a szukát? Nem szeretek ilyeneket írni, de ez lett volna a legjobb.

Könnyű feltenni a kezed, hogy a családod hibája, nem a tiéd, ahelyett hogy tettél volna valamit a szuka és a kiskutyák érdekében ( hiszen úgy látszik téged érdekel a dolog egy kicsit is legalább), lett volna több megoldás is, ha keresel.

2011. jún. 6. 21:00
 26/32 anonim ***** válasza:

Jaj persze én csak egy kérdést tettem fel...AKKOR MINEK MAGYARÁZKODOL? Évente min. 2szer fialt a kutyád???? Szánalmas...Én nem értem ezt. Az én kutyám sincs ivartalanítva mégis tudok vigyázni rá. Ajánlom figyelmedbe a Kutya magazint, könyveket és az internetet. Nem válna hátrányodra. Bár elég csökött agyúak lehettek. Na mindegy. Lehet lepontozni mert nem tetszik az igazság.

Egy kutyával nem lehet nem törődni. Mindegy kié, nm az a lényeg. Nálad van, felelős vagy érte.

“Ha például délután négykor érkezel majd, én már háromkor elkezdek örülni. Minél előrébb halad az idő, annál boldogabb leszek. Négykor már tele leszek izgalommal és aggodalommal; fölfedezem, hogy milyen drága kincs a boldogság. De ha csak úgy, akármikor jössz, sosem fogom tudni, hány órára öltöztessem díszbe szívemet… Szükség van bizonyos szertartásokra.”

(Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg)

"– Isten veled – mondta a róka. – Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű: jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan. – Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan – ismételte a kis herceg, hogy jól az emlékezetébe vésse. – Az idő, amit a rózsádra vesztegettél: az teszi olyan fontossá a rózsádat. – Az idő, amit a rózsámra vesztegettem... – ismételte a kis herceg, hogy jól az emlékezetébe vésse. – Az emberek elfelejtették ezt az igazságot – mondta a róka. – Neked azonban nem szabad elfelejtened. Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél."

Milyen ember lehetsz te?????????????????

2011. jún. 7. 07:32
 27/32 panettone ***** válasza:

Látta végül állatorvos azt a szerencsétlent?

Ha ez a sztori igaz akkor most azok a kölykök várják a halálukat?

Vagy oltás, féreghajtás chip és minden nélkül szárnyrakapnak majd valami útszélén?

CSoda hogy az állatvédők egy időután belefásulnak az ilyen szemét felelőtlen gazdik köszönhetően?

Ide már nem elég a chip és az ebadó, az ilyeneket csak egyszer vállaják fel magukat örökre el kellene tiltani az állattartástól.

2011. jún. 7. 10:23
 28/32 anonim ***** válasza:

Ha nem vagyok indiszkrét, mi történt az eddig nálatok született kb 48 db kisutyával?

Agyon lettek vágva? Mennyi lett beteg ebből?

Tényleg érdekelne.

2011. jún. 7. 15:26
 29/32 anonim ***** válasza:
Bocsesz, elszámoltam. Kb. 78-at "fialtatok" eddig.
2011. jún. 7. 15:31
 30/32 anonim ***** válasza:
ezért is van egyre több kóbor kutya :(
2011. jún. 9. 20:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!