Lehetséges, hogy a szokásos 6 kiskutya helyett tényleg csak 3-at szült?
A mostani alom is testvérektől van, én úgy hiszem... Állítólag segítesz elhanyagolt, kidobott állatoknak, erre egy olyan kutyával nem tudsz törődni ( most spec. nem séta, kaja szinten), aki 8 éve veletek él??
Ha nekem olyan körülményeim lennének mint neked, akármennyire is imádom az állatokat, nem vállalnék otthonra egyet se, várnék amíg nem leszek "terrorban".
És igen, ti csesztétek el még anno kapásból a kan-szuka párosításnál...Miért nem ajándékoztátok el később a szukát? Nem szeretek ilyeneket írni, de ez lett volna a legjobb.
Könnyű feltenni a kezed, hogy a családod hibája, nem a tiéd, ahelyett hogy tettél volna valamit a szuka és a kiskutyák érdekében ( hiszen úgy látszik téged érdekel a dolog egy kicsit is legalább), lett volna több megoldás is, ha keresel.
Jaj persze én csak egy kérdést tettem fel...AKKOR MINEK MAGYARÁZKODOL? Évente min. 2szer fialt a kutyád???? Szánalmas...Én nem értem ezt. Az én kutyám sincs ivartalanítva mégis tudok vigyázni rá. Ajánlom figyelmedbe a Kutya magazint, könyveket és az internetet. Nem válna hátrányodra. Bár elég csökött agyúak lehettek. Na mindegy. Lehet lepontozni mert nem tetszik az igazság.
Egy kutyával nem lehet nem törődni. Mindegy kié, nm az a lényeg. Nálad van, felelős vagy érte.
“Ha például délután négykor érkezel majd, én már háromkor elkezdek örülni. Minél előrébb halad az idő, annál boldogabb leszek. Négykor már tele leszek izgalommal és aggodalommal; fölfedezem, hogy milyen drága kincs a boldogság. De ha csak úgy, akármikor jössz, sosem fogom tudni, hány órára öltöztessem díszbe szívemet… Szükség van bizonyos szertartásokra.”
(Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg)
"– Isten veled – mondta a róka. – Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű: jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan. – Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan – ismételte a kis herceg, hogy jól az emlékezetébe vésse. – Az idő, amit a rózsádra vesztegettél: az teszi olyan fontossá a rózsádat. – Az idő, amit a rózsámra vesztegettem... – ismételte a kis herceg, hogy jól az emlékezetébe vésse. – Az emberek elfelejtették ezt az igazságot – mondta a róka. – Neked azonban nem szabad elfelejtened. Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél."
Milyen ember lehetsz te?????????????????
Látta végül állatorvos azt a szerencsétlent?
Ha ez a sztori igaz akkor most azok a kölykök várják a halálukat?
Vagy oltás, féreghajtás chip és minden nélkül szárnyrakapnak majd valami útszélén?
CSoda hogy az állatvédők egy időután belefásulnak az ilyen szemét felelőtlen gazdik köszönhetően?
Ide már nem elég a chip és az ebadó, az ilyeneket csak egyszer vállaják fel magukat örökre el kellene tiltani az állattartástól.
Ha nem vagyok indiszkrét, mi történt az eddig nálatok született kb 48 db kisutyával?
Agyon lettek vágva? Mennyi lett beteg ebből?
Tényleg érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!