Lehetséges, hogy a szokásos 6 kiskutya helyett tényleg csak 3-at szült?
Attól, hogy az én kutyám ivartalanítva van, attól még más is hozzájut a szuka kutyához. És igen, testvérek.
Látom mindenki felháborodott, de nem veszem magamra, mert ti nem ismeritek se az apukámat, se a helyzetet, se ezt az egészet. Egy rohadt kérdést tettem ki, felháborodni járjatok ki az erdőkbe, ahova zsákba teszik ki az élő kutya, macska kölyköket meghalni. Csak hogy mondjak vmit, én erdő mellett élek, ezért tudom, hogy mit beszélek, nem kevés állatot hoztam már onnan haza, a fához kikötött kutyától kezdve a zsákban kidobott kismacskákon át, az árokban haldokló kutyusig. Mindnek kerestem gazdát. Ne mondjátok már hogy olyan rohadtul nagyon állatkínzók lennénk azért mert nincs ivartalanítva a szuka kutya. Ha szerintetek máshol jobb helye lenne, akkor ti még biztos nem láttatok rossz környezetben élő kutyát. Itt mindent megkap, boldog kutya, aki még 8 évesen is szül. Ennyi. Várom a további felháborodást, habár nem tudom miért jó ez nektek, de írjátok nyugodtan.
Ez érdekes.
Szereted a kutyákat, de a szuka nem érdekel, mert szuka.
Önző vagy! Ha nem futja pénzileg teljes ellátásra, vagy csak azért mert apukád állatgyűlölő és egy kicsit primitív, lekéne modnani a kutyatartásról lgalábbis megoldást keresni.
Legalábis én lemondam volna róla, mert a kutya érdekei fontosabbak annál, hogy mit szeretnék. Ez a véleményem.
Na megint egy nagyszaju kiskamasz. Ha mar ennyien mondjak hogy bibi van a fejecskedben esetleg elkellene gondolkodni...
Az amit te leirsz egy nagy felszines "allatszeretet". Az igazi ott kezdodik hogy: biztonsag. Ebbe bele tartozik az ivartalinatas, vagy legalabb az ellenkezo nemu kutyaktol valo tavoltartas hisz a szukanak komoly baja eshet az "udvarlas" alatt a vemhesseg es elles fajdalmairol es rizikoirol nem is beszelve, na meg aztan az ivartalanitas rengeteg betegsegetol megkimeli a kutyat. Az bizontsag, hogy a gazdi szereti es figyel ra, ha valami gond van az egeszsegevel dokihoz viszi es nem itt kerdezget hogy vajjon mikor hal meg...
A tudatlansagodra mentseg lehetne hogy fiatal/gyerek vagy, de amilyen kemenyen elutasitasz minden "okossagot" te csak szimplan ostoba vagy.
Jajj hiába beszélünk már neki. Az ilyet szerintem válaszra se méltassuk. Nem érdemli meg!!! Fogadjunk nincs több 14-nél, de még talán annyi sem. Legalábbis agyban tuti.
És hidd el, tudom milyen az apád. Én "kaptam" egy ilyen nevelőapát sajna, de volt bennem annyi, 11 évesen(!), hogy elajándékozzuk a törzskönyves (!) kutyámat, mert megverte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!