Hogy bírjam ki? Mások hogyan élték túl?
Figyelt kérdés
Kiválasztottam életem első kutyusát (tegnap született), de csak másfél hónap múlva hozhatom el. Hogy bírjak magammal???2011. jún. 5. 13:02
11/21 xnorkax válasza:
Inkább örülj, hogy neked csak másfél hónap, nekem még legalább 5 év. Jobb esetben. Úgyhogy már ne haragudj, de ezt a másfél hónapot féllábbal kibírod...
12/21 anonim válasza:
Mióta megszülettem nekünk mindig volt minumum 2 kutya hehe
13/21 A kérdező kommentje:
2 kutya már nekünk is van itthon. Ez lesz a 3.
2011. jún. 5. 13:36
14/21 anonim válasza:
Én is nagyon vártam,hogy mikor lehet már végre nálam a kiskutyám. Amikor kiválasztottam, utána volt még egy hónap. Többször voltam látogatni, megnézni hogy fejlődik, beszélni a tenyésztővel. Mindig küldött róla képet.
Hamar eltelik az idő, ne aggódj. vásárolgass, olvass utána a fajtáról még többet, a tanításról...stb. Légy jó gazdija és szeresd nagyon!!! Sok boldog évet nektek!!!
15/21 A kérdező kommentje:
Köszi! :D én is sokszor fogom látogatni az biztos! nagyon aranyos jószág! :)) igyekszem jó gazdi lenni :)
2011. jún. 5. 13:40
17/21 anonim válasza:
Írta, hogy német vizsla! (:
(Kezd el kicsit edzeni, mert iszonyú hiperaktívok, de én ezért szeretem őket!! :))
19/21 anonim válasza:
jaa, köszi :) csak nem olvastam vissza :). Szép és okos kutyák :)
20/21 A kérdező kommentje:
Hát az edzés része már megvan, mert ban egy magyar vizslák, aki nem az a nyugodt fajta, lefárasztja az embert.Szóval már nagyon várom! :))
2011. jún. 5. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!