Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutyával lehet a...

Melyik kutyával lehet a legjobban "feszíteni"?

Figyelt kérdés
Melyik kutya illik legjobban egy kigyúrt, kopasz, fekete mercis emberhez? =D
2011. jún. 4. 15:54
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

17:21 es vagyok

beauce-i juhász .

Ha esetleg más se ismerné (:

2011. jún. 4. 20:06
 22/37 anonim ***** válasza:
Angol bullterrier
2011. jún. 4. 20:45
 23/37 anonim ***** válasza:
94%
az ilyen kigyúrt kopasz fekete mercis emberek már megjelenésükben is nagyképűek, a kutya meg nem az önmegvalósítás eszköze, hanem egy élőlény. inkább vegyél fuxot, azzal nem ba.szod el egy állat életét
2011. jún. 4. 21:39
 24/37 anonim ***** válasza:
81%
Ha fesziteni szeretne vele, akkor ergo magával viszi mindenhova. Ahhoz, hogy normálisan tudjon dicsekedni, és nem akarja leégetni magát azzal, hogy a kutya össze-vissza ráncigálja, akkor kiképzőt fogad mellé, de akár el is viheti iskolába. Merciben utazik a kutya, gondolom a legjobb kaját kapja, mert hát az is belefér. A házban alszik, és nem egy kerti hordóban, mert ha büdös, akkor nem szállhat be a Mercibe. Gondolom bejárkál a belvárosba, a kutya szokja a zajokat, embereket, szocializálódik. Ha igy nézzük azért az nem olyan rossz. Szerintem dobi. És természetesen fekete:)
2011. jún. 4. 22:11
 25/37 anonim ***** válasza:
90%

[link]

ezek kozul valassz egyet, jol mutat majd a mercidben feszithetsz vele!!!!

2011. jún. 4. 23:16
 26/37 anonim ***** válasza:

Szerintem valahogy így képzeled a dolgot:

[link]

2011. jún. 4. 23:21
 27/37 zsuzsabazsa ***** válasza:
65%
Egy kigyúrt kopasz cigány!
2011. jún. 4. 23:43
 28/37 A kérdező kommentje:

23:43

Kigyurt kopasz cigányt nem szeretnék sétáltatni, és még a kocsiba se engedném be. Nekem az a fajta kutya nem tetszik =/

2011. jún. 5. 07:56
 29/37 anonim ***** válasza:
39%
Leginkább csivavát.Én bár lány vagyok és 2 amstaffom van,eszembe sem jutott,hogy "feszitsek" velük.Sokan megbámulnak,és már párszor megkérdezték,hogy nem félek e a saját kutyáimtól...hahaha "harcieb"..de kigyúrt kopasznak ez a fajta nemvaló,mivel általában az ilyen kezekben válik életveszélyessé az amstaff,és rövid időn belül bekerülsz vele a hirekbe:)
2011. jún. 5. 14:07
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Amikor az én két gyönyörű dobermannom szépen, laza pórázon jönnek láb mellett bal oldalt, és az emberek megbámulják őket az utcán, akkor én igenis "feszitek". Mert büszke vagyok rájuk. Szépek, okosak, és tekintélyt parancsolóak.
2011. jún. 5. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!