erdélyi kopó, bár a túlzott futtatás neki sem jó, de 1 órát simán kibír egy nap.a napi mozgásigénye 3-4 óra, ebben labda, tanulás, kutyafuttató, futás lehet benne.
ridegen is tartható.csak akkor nem csavarog ha rendesen le van mozgatva, ha nincs akkor bizony kirándul, de a többi kutya is. és remek házörző.
magától nem engedelmes, képezni kell, de ez is midnen kutyára igaz. egyik sem sztületik engedelmesnek...
2011. jún. 7. 09:32
22/34 anonim válasza:
Túl sok a kritériumod, hogy őrizze a házat meg ne csavarogjon, de sokat menjen az elég ritka kutya, max a németjuhászt javaslom én is, de az se tökéletes úgymond számodra.
2011. jún. 7. 11:38
23/34 anonim válasza:
Szerintem nem nagyon van olyan rövid szőrű fajta, amelyik nagyon bírná a hideget. A többi kritériumnak pedig a dobermann megfelel :D De a német juhász is, bár ezt a fajtát nem szeretem annyira.
2011. jún. 7. 12:48
24/34 anonim válasza:
Egyébként az ausztrál kelpie is jó erre, és még a hideget is bírja. De nekik tényleg nagyon sok mozgás kel!!! Bár nem tudom, hogy csavargós-e :S
2011. jún. 7. 12:53
25/34 anonim válasza:
az a kutya csavargós aminek nagy a mozgásigénye és nem viszik.
erdélyi kopó rövid szőrű, de lehet kint tartani.bár minusz 10ekben azért garázs avgy vmi enyhébb hely neki is kéne.
2011. jún. 7. 14:14
26/34 compactegon válasza:
argentín dog. ő is rövidszőrű, viszont az összes többi kritériumnak megfelel.
2011. jún. 7. 14:47
27/34 anonim válasza:
golden hosszúszőrű de tök mindegy!
németjuhász,bull-típusú kutyák
2011. jún. 7. 15:32
28/34 anonim válasza:
dobbermann,rottweiler,boxer
2011. jún. 7. 15:32
29/34 anonim válasza:
Nekünk Német juhász van okos engedelmes és ha úgy idomitsák akkor nem enged be senkit ja és mindig a családdal van akkor is ha balatonra megyünk nyaralni jön velünk én kicsikém!:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!