Hogyan győzzem meg anyukámat?
Sziasztok!
Tegnap óta elvihető a Goldi kiskutyám :)
Hogyan győzzem meg anyukámat, hogy ma menjünk érte?
14 órakor megyünk el nagyszüleimhez, kb 18 óráig leszünk ott. Utána mehetnénk a kiskutyáért(!!)
Mit mondjak neki? Azon kívül, hogy Kérlek? :) Valami olyan indok kéne, amivel tuti ráveszem. Pl: Nagyon gyorsan nő.. (mivel jövő héten valamikor mennénk érte :S)
Jó indokok? Mit mondjak? :)
Köszi előre a válaszokat :)
Először is fel vagy e készülve?
Fekvő hely, junior kutyakaja van már otthon? Mert ha igen, akkor vagytok fogadó képesek.
Aztán póráz, fésű...miegyebek...
Én az anyukám elé állték a helyedben, hátra tenném a kezem, lesütném a fejem, és a szőnyeg szélét a lábammal simogatva azt mondanám neki:
Anucikám, Én még gyerek vagyok, és a gyerekekről köztudott, hogy türelmetlenek, kíváncsiak, és lelkesek...ez az időszak egyszer elmúlik, mert felnövök, és hiányozni fog neked a gyerek énem...hozzuk el a kiskutyát esteeeeee, ha a volt gazdinak is megfelel...
:-)))))
Valami ilyesmi, bevágódós dumát...Te ismered anyukád gyenge pontjait...
Köszi a választ :D
Igen, fen vagyunk készülve, minden megvan ami kell! Majd a fésűt jövő héten vesszük meg, nem ma :)
Ilyesmi "duma" remélem, hogy beválik :) Egyén hasonló ötletek? :D
Köszi!
De ezeken már rég túl vagyok, 100000%osan fel vagyok készülve erre a kutyára :D
Nagyon régóta várok már rá!! Most, hogy végre bármikor érte mehetünk, nem bírok magammal :) Hamarosan megkérdezem így anyukámat :)
Köszi a válaszokat!!
Hát, nem jártam sok sikerrel
De legalább nem a jövőhéten pénteken, hanem kedden kapom meg :D
Ez is valami :D
köszi szépen a válaszokat!! :D
Hány hetes a kiskutya, mert leghamarabb ugye tudod, hogy 8 hetesen lehet elhozni. Tudom, hogy nehéz a várakozási időszak, de ha 8 hetes kora előtt hozod el, azzal rengeteget ártasz a kicsinek, olyan szocializációs problémái lesznek, ami később nagyon sok gondot fog nektek és neki is okozni(túl erősen fog titeket harapdálni, gondjai lesznek a többi kutyával való kommunikációban, stb)
Szóval a 8 hetet mindenképp várd ki, a 8 hetes kölyök is nagyon kicsi még, nem kell annál hamarabb elhozni.
A másik meg, a kiskutyát érdemesebb reggel/délelőtt elhozni, hogy nappal ismerkedhessen a hellyel és éjszakára már megszokja az új helyet.
Neked nincsen már iskola? Mert sokkal jobb lenne a kiskutyának, ha egész nap vele tudnál lenni az első pár napban és addig meg az anyjával és az alomtársaival lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!