Lehet bajom attól, ha a kutyámmal alszom és megpuszilom a fejét pl?
Az én kutyám lakásban van, imádom, és örülök, hogy 2és fél év után bennt lehet velünk, amit Ő is nagyon szeret és természtesen tisztán van tartva, ha hemperegve játszik, utána vizes törölközővel áttörlöm a szőrét, de imádom puszilgatni az illatos fejét (olyan plüsskutya illata van:))
Ott szoktam ahol a legtisztább, az orrnyerge fölött a homlokánál. Ott nem simogatja senki, nem nyalja magát és nem ér semmihez.
Az egyik ismerősöm egy véletlen vizsgálat alkalmával tudta meg, hogy a labijától férges lett, de csak azért mert negyed év helyett évente kapott féreghajtót.. Ennyi.
Szóval puszilgasd csak, de szerintem a hálószobába ne menjen be. Sajnos bármennyire rosz, ahogy új lakásba költözünk én sem fogom megengedni neki, mert mégiscsak hálószoba és ott olyan dolgok történnek amihez mindennek tisztának kell lennie. Szóval lakásban van, de hálóba nem mehet:)
csinalj gyermeket s aludj vele s ne a kutyaddal. Az allat betegsegeket hordoz megha nem is latod rajta
betegek vagytok emberkek
???
Ez teljesen kitekert, értelmetlen, amit írtál!!!
hogy lehetek ennyire betegek az agyatokkal egy allatal aludni remes sok betegseget hordoz magaban nezzetek a neten utanna akarmilyen tiszta a haz es a kutya ezek szerint en is a bocimat be kell hozzam magammal h aludjon velem mert kint az istalloban hideg van
betegek vagytok
Pfújj, te teheneket tartasz???
De hisz' az nagyon undorító munka, a szart szedegetni alóluk... Akkor már inkább megpuszilok egy lakásban tartott, TISZTA kutyát!!!
(Ne mutasd be a tehén, ló, disznó, csirke, tyúk egyéb állatok tartását és egyéb, falun nőttem fel!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!