Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem tudtok olcsón westi...

Nem tudtok olcsón westi kiskutyát? Meglepetés lenne. Lehetőleg Szabolcs megyébe. Neme nem számít

Figyelt kérdés
Nagyon jó gazdikhoz kerülne a kiskutya :)
2011. jún. 2. 23:16
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
2011. jún. 3. 00:04
 22/36 A kérdező kommentje:
Köszöntem Szépen :) Igazából ha nekem kellene, nem lenne baj, ha nem fajtiszta. De így,hogy nem az enyém lesz, így számít :(
2011. jún. 3. 00:04
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nézd, itt nem találsz esetleg?

2011. jún. 3. 00:29
 24/36 anonim ***** válasza:

Kérdező a válaszaiban már bizonyságot tett hihetetlen intelligenciájáról és jó neveléséről :)

Kérdésre válaszolva:kis utánajárással tudsz tenyésztőtől elfogadható áron venni olyan FAJTAtiszta kiskutyát,aki egészséges,de kiállításra,tenyésztésre valamiért nem alkalmas.

Szabolcsban is épp elég szaporító van,vigyázni kell,nehogy "westienek látszó élőlényt"vegyél.

2011. jún. 3. 06:36
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

1: Nincs olyan hogy szerelem első látásra, egy kutyusba, csak a fajtába, és aki ajándékba viszi, biztos tudja hogy a másik milyen kutyusra vágyik. Én sem tudtam elmenni megnézni a kutyuskát mikor lefoglaltam, sőt egy ismerősöm hozta el, mert neki volt ingyen a vonat és a fél országon át kellett érte utazni, de nagyon imádom és számomra ő a tökéletes.....

2: Mi számít olcsónak, szerintem 60000ft alatt nem érdemes Westie-t venni. Régen én is felháborodtam eszen, de hidd el nekem szegények nagyon túl vannak tenyésztve és mivel az őseik albínók és sajnos a második világháború utána nagyon kevés tenyészállat maradt sok a genetikai betegség, 90% allergiás (ezt figyelembe kell venni) és rengeteg az epilepsziás kutyuska is, ezért érdemes ténylegesen törzskönyves szülőktől venni, és megadni egy bizonyos árát érte. (rosszul hangzik de behozza a ráfordított pénzt, és sem ő sem a gazdi nem fog szenvedni)

3: Nézz szét kutyás újságokban, ott nagyobb az esély hogy aki normális hirdetést kifizeti normális tenyésztő is, és van amikor nagyobbacska (4-5 hónapos) kutyusokat olcsóbban adják, legtöbb esetben azért marad ott mert aki megígérte hogy megveszi mégsem ment érte.....

2011. jún. 3. 07:50
 26/36 A kérdező kommentje:
Köszi az utolsónak :) Az előtte levőnek meg csak annyit,h az intelligencia és a nevelésnek ahhoz semmi köze, hogy egyes emberek nem tudnak válaszolni rendesen a kérdésre, csak okoskodnak, ezért a kérdező fél kicsit kizökken a hétköznapi jó hangulatból :) Nem azt a kérdést tettem ki, hogy "Szerinted én mennyire vagyok jól nevelt, illetve mennyi lehet az IQ-m"? Tehát a te oktatásod sem érdekel igazából :) És hidd el nekem, nincs probléma egyikkel sem :)))
2011. jún. 3. 09:02
 27/36 anonim ***** válasza:

Épp most,ma öltek meg az Illatos úti sintértelepen egy gyönyörű 5 éves westi kant,miután végigharapta az egész családot.Fél éves kora óta terrorizálta a "gazdikat".

Na ezért kell vigyázni az olcsó szaporítós kutyákkal.

2011. jún. 3. 14:23
 28/36 anonim ***** válasza:
45%

Egyáltalán nem biztos, hogy a hiba a kutya származásában volt! Nem kellene ezt olyan nagyon tutira állítani! Valószínűbbnek tartom, hogy elkényeztették, nem nevelték! Igaz én sem, de te sem a kérdésre válaszoltál, csak okoskodsz, elméleteket gyártasz valamiről, amiről nem vagy teljesen képben, mert nem ismered a részleteket!

Amúgy pedig sehol nincs teljes garancia a kutya egészségére, mert nem is lehet. Százalékos arányok lehetnek az betegségek előfordulását illetően, de aki azt állítja, hogy a szaporító kutyája 100%-ban beteg, a tenyésztőnél pedig erre 0% az esély, az hazudik, de még mekkorát!

2011. jún. 3. 15:54
 29/36 anonim ***** válasza:
Konkrétan hülyeségből szaporító egyszeri alomból származó kutyája volt.
2011. jún. 3. 16:07
 30/36 anonim ***** válasza:

Jó legyen igazad, de akkor sem helyes általánosítani. Mondom én, akinek már több kutyája volt életében törzskönyvvel, tenyésztőtől. Voltak gondok az egészségüket illetően.

1. szuka, sosem tüzelt (élt 6 évet)

2. örökletes légzési rendellenesség (élt 1.5 évet)

A legegészségesebb kutyánkat egy piacon vettük, nem volt eltervezve. A fiam meglátta és addig kérlelt könnyes szemmel, amíg megvettem. A kutyus most 6 éves, makk egészséges, állatorvos évente egyszer látja.

Ilyen is van. Ezek pusztán tények, személyes tapasztalatok, nem állásfoglalás ide vagy oda.

2011. jún. 3. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!