Nem tudtok olcsón westi kiskutyát? Meglepetés lenne. Lehetőleg Szabolcs megyébe. Neme nem számít
Figyelt kérdés
Nagyon jó gazdikhoz kerülne a kiskutya :)2011. jún. 2. 23:16
11/36 anonim válasza:
tudod, hogy ezt szeretné és lehetőleg olcsón? az olcsó kutyák nagy része beteges, ideggyenge,betenyésztett állat. Szerinted tényleg évekig tartó orvosi kezeléseket és minden hétvégén kutyasulit szeretne, hogy ne legyen idegbeteg a kutya? persze lehet mázlitok lesz és nem lesz beteges, de a kutya megvételi ára minimál összeg ( chipp, oltások, etetés stb) mellet
12/36 A kérdező kommentje:
Szerintem aki nem fogja fel a kérdést, és okoskodik,h kutya ajándékba nem jó, az kapja be :) Kit érdekel a pesszimizmusotok? :DDDD Ha nem tudsz válaszolni a kérdésre, akkor veled van a baj :P
2011. jún. 2. 23:48
13/36 anonim válasza:
ez nem pesszimizmus, hanem humánus gondolkodás. gondold már végig!megveszel egy kutyát, mndjuk ők keten nem jönnek be egymásnak (mert ilyen is van, az állat nem tárgy!), plusz mivel olcsón vetted, beteges mondjuk, és akkor egy rakás kiadás... jah és ezt a stílust másnak tartogasd.
14/36 anonim válasza:
Én már kaptam ajándékba kutyát. Meglepetés volt, és imádtam!!!! Bármit kifizettem, amit kellett, rendszeresen vittem orvoshoz, pedig akkoriban nagyon szegények voltunk, előfordult, hogy nekünk nem volt vacsora, de a kutyának mindig...
Ha valaki igazán szereti a kutyáját (akármilyen más állatját), az mindent megtesz érte, és nem tekinti tehernek az anyagi kiadásokat.
15/36 A kérdező kommentje:
ÓÓÓÓ oktass ki...helyesírási szótárat vegyél a kezedbe. Oké, hogy reálisan gondolkozol,de NEM a kérdésemre válaszoltál. Köszi felfogtam, hogy beteges lehet a kutya...azt is, hogy nem feltétlenül jönnek ki egymással. De 1kutya lenne és kész. Akkor mondjál rendes áron. De ne oktass ki,mert te nem válaszolsz a kérdésre :)
2011. jún. 2. 23:52
16/36 A kérdező kommentje:
Végre egy újabb értelmes kommentelő
2011. jún. 2. 23:54
17/36 anonim válasza:
tenyésztőtől elég drágák. A tenyésztőtől kell érdeklődni, keress rá, hogy westie kennel. vagy esetleg fajtamentők.
18/36 anonim válasza:
jah, és a helyesírási hibákért elnézést kérek, új a billentyűzetem, nem szoktam még meg.
19/36 anonim válasza:
Szerintem a két belinkelt képen nagyon szép kiskutyák vannak.
Szabolcsban nem tudom, de ha van Apró hirdető újság, abban biztos találsz.
Persze, lehet, hogy először végig kéne nézni a menhelyeket, hátha van westie. Baj, ha nem fajtatiszta?
20/36 anonim válasza:
a kettő belinkelt közül a második a legjobb,meg holnap hozok még gazdira várok kutyusokat!
jó éjt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!