Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szeretnék egy kutyát, de még...

Szeretnék egy kutyát, de még sosem volt, lenne pár kérdésem? Többi lent

Figyelt kérdés

Ilyen körülmények közé hoznátok kutyát? Milyet?

70 nm lakás két erkélyjel, lift van, hárman lakunk a 1,5 éves kisfiunkkal. Én egyelőre itthon vagyok, de egy év múlva vissza kell mennem dolgozni. A sétáltatásra kb. én lennék, mert ha esik a hó, eső, hideg van, a párom nem lenne hajlandó levinni, én igen. Orvosra, ellátásra pénz lenne.

Mit gondoljak még át?

2011. jún. 2. 22:36
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Most már mindenképpen, ha elhatározom magam elmegyek egy menhelyre és átveszem velük a dolgokat, megkérdezek mindent és hátha lesz ott nekünk egy kiskutya. Eszem ágában sincs a felsorolt kutyafajtákból venni, de értem a viccet :))
2011. jún. 2. 22:58
 12/25 anonim ***** válasza:
Vannak nagyon kis édes keverék kutyakölykeink otthon Apuméknak, ha netán nem csak menhelyből szeretnél vinni.. mi is bajban vagyunk, hogy hogy találunk nekik gazdikat.. :) Apjuk pumi amúgy, anyjuk elég vegyes. Összességében nagyon szerethető, okos és kedves család. :)
2011. jún. 2. 23:30
 13/25 anonim ***** válasza:

Csak yorkit, csivavát, vagy pincsit ne vegyél!

Ezek legtöbbje idegbeteg és a kisgyereked könnyen megharaphatja.

Inkább egy közepes testű kutyán gondolkozz, azok nyugodtabbak.

Gondolj még bele, hogy a hosszú szőrt ápolni kell, a világos szín jobban meglátszik a ruhán...

Valamint, hogy ha visszamégy dolgozni, meg tudjátok-e oldani a napi legalább 3 sétát.

2011. jún. 2. 23:32
 14/25 anonim ***** válasza:

[link]

tessék

2011. jún. 2. 23:44
 15/25 anonim ***** válasza:

Szia! Kistestű keveréket ajánlok én is menhelyről. Megmented és nyersz egy hűséges társat.

Szerintem ezekre kell számítanod a kiadás oldalon: ivartalanítás, chip- együtt kb 20-30e, kaja- vmi jobb minőségű pl.: josera, acana, royal canin, dog chow, játékok- mondjuk nem tudom, hogy tervezed megoldani h ne orozza el a gyereked játékait...ez nem lesz egyszerű :)

oltások, kutyafésű, póráz, nyakörv, hám, tálak, fekhely- ez pl nem muszály, jó egy pokróc is.

Viszont sztem nincs az a pénz ami ne érné meg egy cuki állat társaságát! :D

Belinkelek neked valamit: [link] Ez segít majd a nevelésben :)

Jó kutyázást!

2011. jún. 3. 01:19
 16/25 anonim ***** válasza:

nem tudom h mennyire gyerek barát kutya de h sok kárt nem tud benne tenni az biztos: Mopsz

ha olyan kell aminek semmilyen körülmények között nem jut eszébe rá támadni: border collie rough collie [vagyis: angol ill skót juhászkutya] nagyon okos kutya mind a kettő és gyönyörűek :) esetleg uszkár ha nem gond a pénz [a kutya kozmetikus a fajtánál kötelező és nem olcsó mulatság ]

2011. jún. 3. 01:55
 17/25 anonim ***** válasza:
ill: a nagyobb testű kutyák is nyugodtak :) pl német dog bár az is igaz h ezek iszonyat nagyra megtudnak nőni [nem feltétlen lesz óriási nagy, amit én találtam neten legnagyobb német dog címszó alatt: 110 kilós volt :)] de legalább ha a lovas korszakát éli majd a gyerek rá a kutyára és meg van oldva :D
2011. jún. 3. 01:59
 18/25 A kérdező kommentje:
Mennyi jó tanács, köszönöm szépen! Nekem a kedvenc kutyám a border collie, imádnám, de itt tényleg nem tudna eleget mozogni, sétáltatni pedig tényleg csak az a hétköznapi 2-3 óra lenne, amit lenn töltenénk. Nem kívánnám ezt egy ilyen kutyusnak... Valami kis rövidlábú kutyagoló lenne jó, amit ti is mondtatok, hogy a gyerekem is tartani tudja az iramot... :)
2011. jún. 3. 06:39
 19/25 anonim ***** válasza:

a sok ikúnegatív kérdés után olyan jó ilyet olvasni :)

felkészülsz rá, sorra veszed a szempontokat és lehetőségeket, respect!

kívánok Nektek hosszú, boldog éveket majd a leendő kutyussal!

2011. jún. 3. 07:14
 20/25 anonim ***** válasza:

imádnivalók :)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

és még van sok sok sok

[link]

Sok szerencsét a választáshoz és sok boldogságot a kutyához!

2011. jún. 3. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!