Szeretnék egy kutyát, de még sosem volt, lenne pár kérdésem? Többi lent
Ilyen körülmények közé hoznátok kutyát? Milyet?
70 nm lakás két erkélyjel, lift van, hárman lakunk a 1,5 éves kisfiunkkal. Én egyelőre itthon vagyok, de egy év múlva vissza kell mennem dolgozni. A sétáltatásra kb. én lennék, mert ha esik a hó, eső, hideg van, a párom nem lenne hajlandó levinni, én igen. Orvosra, ellátásra pénz lenne.
Mit gondoljak még át?
Csak yorkit, csivavát, vagy pincsit ne vegyél!
Ezek legtöbbje idegbeteg és a kisgyereked könnyen megharaphatja.
Inkább egy közepes testű kutyán gondolkozz, azok nyugodtabbak.
Gondolj még bele, hogy a hosszú szőrt ápolni kell, a világos szín jobban meglátszik a ruhán...
Valamint, hogy ha visszamégy dolgozni, meg tudjátok-e oldani a napi legalább 3 sétát.
Szia! Kistestű keveréket ajánlok én is menhelyről. Megmented és nyersz egy hűséges társat.
Szerintem ezekre kell számítanod a kiadás oldalon: ivartalanítás, chip- együtt kb 20-30e, kaja- vmi jobb minőségű pl.: josera, acana, royal canin, dog chow, játékok- mondjuk nem tudom, hogy tervezed megoldani h ne orozza el a gyereked játékait...ez nem lesz egyszerű :)
oltások, kutyafésű, póráz, nyakörv, hám, tálak, fekhely- ez pl nem muszály, jó egy pokróc is.
Viszont sztem nincs az a pénz ami ne érné meg egy cuki állat társaságát! :D
Belinkelek neked valamit: [link] Ez segít majd a nevelésben :)
Jó kutyázást!
nem tudom h mennyire gyerek barát kutya de h sok kárt nem tud benne tenni az biztos: Mopsz
ha olyan kell aminek semmilyen körülmények között nem jut eszébe rá támadni: border collie rough collie [vagyis: angol ill skót juhászkutya] nagyon okos kutya mind a kettő és gyönyörűek :) esetleg uszkár ha nem gond a pénz [a kutya kozmetikus a fajtánál kötelező és nem olcsó mulatság ]
a sok ikúnegatív kérdés után olyan jó ilyet olvasni :)
felkészülsz rá, sorra veszed a szempontokat és lehetőségeket, respect!
kívánok Nektek hosszú, boldog éveket majd a leendő kutyussal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!