Szeretnék egy kutyát, de még sosem volt, lenne pár kérdésem? Többi lent
Figyelt kérdés
Ilyen körülmények közé hoznátok kutyát? Milyet?
70 nm lakás két erkélyjel, lift van, hárman lakunk a 1,5 éves kisfiunkkal. Én egyelőre itthon vagyok, de egy év múlva vissza kell mennem dolgozni. A sétáltatásra kb. én lennék, mert ha esik a hó, eső, hideg van, a párom nem lenne hajlandó levinni, én igen. Orvosra, ellátásra pénz lenne.
Mit gondoljak még át?
2011. jún. 2. 22:36
1/25 anonim válasza:
szerintem először neked egy kis termetű, rövid szőrű, nyugodt kutya kéne, ami nem szorul mindennapi ápolásra, elég az a 2-3 órányi séta egy nap, főleg a pici miatt. most így fejből nem jut eszembe milyen kutya lehetne. de tudom ajánlani a menhelyeket, ott elmondod az igényeidet, és lehet hogy tudnak segíteni. még az is lehet hogy egy szobatiszta kutyát találsz, amelyiket nem kell szoktatni. és így egy életet is megmentesz :) sok sikert hozzá.
2/25 anonim válasza:
Yorkshire terriert vegyél, nincsen rá allergia, nincs aljszőrzete. Pici gyerek mellé való kutyus. Okos, társasági kutya.
3/25 A kérdező kommentje:
szia, igen, elsősorban menhelyi kutyára gondoltam, valamilyen helyes kis keverékre :)
2011. jún. 2. 22:49
4/25 anonim válasza:
háát. én kistestűt nem ajánlanék. ami neked kell, az a dobermann, a stafford, a cane corso, az argentin dog, az amerikai buldog, a bullmasztiff, a boerboel vagy a boxer. én ezeket ajánlanám. nézz utánuk, megvan mind a kutya-tár-ban vagy a wikipédiában :)
5/25 anonim válasza:
utolsó: ezt ugye nem komolyan gondoltad?
6/25 anonim válasza:
első vagyok.
ha elmentek szétnézni, és esetleg tanácsot kérsz, hogyan kell megfelelően tartani a kutyát, szívesen elmagyarázzák. és általában a kis keverék kutyáknál kevésbé áll fent a veszély, hogy túltenyésztés miatt labilis idegzetű lesz. és persze nagyon aranyosak tudnak lenni :)
7/25 A kérdező kommentje:
egy staffot :)))) nyehehehehehe
Elhúzná a kocsinkat, legalább költséghatékony :D
2011. jún. 2. 22:54
8/25 anonim válasza:
22:51 -esre ne hallgass, azok a kutyák tapasztalt gazdát igényelnek, egy tapasztalatlan ember kezében veszélyesek is lehetnek, akár a gazda számára is. mindenképp kérd ki hozzá értők tanácsát, akár menhelyen, akár állatorvosnál.
9/25 anonim válasza:
Kedves utolsó. Én nem ajánlanám az Amstaffot. Tüneményes kutya meg minden,nekem is Amstaffjaim vannak. Gyerek mellé is kiváló lenne. De nem panel,társas stb házba való. A másik meg az Amstaff pont nem az a kutya fajta amelyiket le lehet könnyen fárasztani. Kedves kérdező: Francia buldog ?
10/25 anonim válasza:
Már nem utolsó hanem ma 22:51! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!