Milyen kutyat ajanlotok?
én vagyok az aki azt írta hogy nem kell hisztizni a láncon.
És : igen volt retrieverem, 15 éves vagyok , ÉN is éretségizni fogok ettől még úgyanúgy foglalkozom a kutyáimmal. A kérdező, akárhányszor írjátok le neki hogy állatkínzó úgyis olyan kutyát vezs és úgy tartja, ahogy akarja.
Nem értem, ha tényleg elkötelezett, és annyit foglalkozna a kutyával amennyit kell, akkor miért gond az, hogyha utána megköti? És lehet hogy nem is kell majd, mert rendesen megtanítja, hogy ne menjen ki, vagy nem tudom miért kell megkötni.
És mindebben az a szép, hogy azok pampognak az állatvédelemről, akik egy panellaskásban tartják a kutyájukat, ahol még annyit sem tud mászkálni, mint a kutya a 6 méteres láncon.
Ja és vannak ettől sokkal rosszabb sorsú kutyák, nemtudom miért pont ezen kell parázni, ahelyett hogy elmennének egy menhelyre segíteni.... Le lehet oltani, de ez a véleményem
Kutyát igenis lehet láncon tartani. Mióta kutya az emberrel van, azóta élnek láncon. Ez nem számít kínzásnak.
Közép-Ázsiait és Moszkvait nem ajánlom, NAGYON NAGY és erős kutyát. És önfejűek is.
Golden Retvriver: A világ egyik legszeretőbb kutyája. Ha egy goldit veszel, vele nem lesz semmi baj, őt meg sem kell kötni.
Németjuhász: Egy gyerek és családszerető kutya, amely ha baj vagy veszély van, akkor harapni is tud, és idegent sem enged be az udvarra, ha ti nem akarjátok. Ő sokat ugatna, szaladgálna.
akkor ha 7 méteres láncot adsz neki akkor már el is kerítheted azt a rész és szegény kutya nem lesz megkötve.
komondort láncon nem semmi?na azt megnézném egy pár év múlva mi lenne belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!