Milyen kutyat ajanlotok?
Megkötve? Még plüsskutyát sem.
Kösd ki magadat, aztán örülj magadnak, hogy 7 méter.
ne hisztizzetek már, mondta, hogy foglalkoztatva lenne. És nem egy 1 méteres láncon. Ne ezen parázzatok már, inkább azokon a kutyákon, akiknek TÉNYLEG rossz sorsuk van
A kérdezőnek: hát amikor megláttam a kérdés én egyből valamilyen retrieverre gondoltam :D De muszáj fajtatisztának lennie? Rengeteg olyan kutyus van a menhelyen aki megfelelne az igényeidnek amiket leírtál
Inkább neveld meg a kutyát, minthogy láncon tartsd.... vagy max csináljatok neki egy nagyobb ólat, ha úgyis nagyobb a kert, de a kikötés tényleg durva..
pedig mondtam volna, hogy nagyon kedves, helyes középtermetű kutyáink vannak, akiknek gazdát keresünk... de láncra egyet sem kívánok...
Úristen! Mindig azt hittem, hogy ez a megkötés dolog csak úgy alakul, mert a kedves "gazda" tehetetlenségében nem tud mit kitalálni, és végül így oldja meg a problémákat.
Álmomban nem gondoltam volna, hogy vannak emberek, akik eleve mikor kölyköt terveznek a lánccal számolnak.
Menj be a legközelebbi gyepmesteri telepre, és válassz magadnak egy pofás kis altatás előtt álló keveréket.
Neki tényleg még ez is jobb.
Jah most még azt mondja a kis 14 éves h foglalkozna vele...mennyit? Most mit mondana? Mondjuk napi 2-3 órát. Jó higgyük el (bár a tapasztalat az h az emberek szeretnek fölfelé kerekíteni amikor a kutyájukkal eltöltött idő mennyiségét becsülik meg)... 4 év múlva a srác érettségizik, 5 év múlva lehet h már otthon se lakik mert elköltözik az egyetem, meló stb miatt... a kutya meg ott marad láncon.
Pont nincs szükség rá h még egy kutya láncon éljen, pláne úgy h már így indítja az életét.
Retriever??? Te normális vagy? Volt valaha retrievered? Mind a labrador mind a golden egy annyira családcentrikus kutyák h láncon tartva tuti megkattannának. Miért van erre szükség??
Aki szerint kutyát láncon tartani normális, annak baj van agyával és a kutyákhoz való hozzáállásával.... istenem, 21. század magyarország (csupa kisbetűvel).
"Ez a kutya 2 hónapos kora óta láncon él. A gazdája végre megengedte h gazdit találjunk neki."
"Csodaszép" élet...mondhatom. Aki erre képes egy kutyával....hadd ne minősítsem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!