Nagyon rossz, ha a kutyakiképző nem jöhet be a házba, csak a kertbe?
Feltettem pár napja egy kérdést, és a válaszolókkal arra jutottunk, hogy a legjobb megoldás, ha házhoz jön egy iképző, legalább csak azért, hogy egy-két alkalom után el tudjuk vinni a kutyát a kutyaiskolába rehabilitációs programra.
Viszont a kiképző nem jöhetne be a házba, ez nagyon nagy baj? Azon túl, (ahogy az egyik válaszoló írta is) hogy nem tudja a kiképző WC-re menni, enni, inni, vagy kávézni, bármi. Nagyon ciki? Illetve így is tudna boldogulni a kutyával?
Miért ne mehetne be pisilni? Olyan kupi van?
Azért szólj neki, hogy csak a sarki kocsmába mehet pisilni,hogy fel legyen rá készülve
Nem láttam a korábbi kérdésed sajna. Nem értem, miért nem mehet be a házba a kiképző?
Amúgy annyira rossz állapotban van a kutyu, hogy otthon kell elkezdeni a rehabot, hogy el tudd vinni suliba?
Az oké,ha a kutyával nem mehet be, de a mosdót se használhatja?
Nekem minimum lenne,hogy behívom,megkínálom valamivel, mesélek a kutyámról.
HOgy gondolod,hogy te bent főzöl,ő meg kint kutyázik?
Én nem hiszem,hogy ez így jó. Biztos belemegy, de szerintem nagyon gáz,hogyha pisilnie kell, akkor vagy elmegy tényleg a sarki kocsmába, vagy visszatartja.
Ezt én nem értem.
Ez az előző kérdésem, akinek van kedve, olvassa el.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1841804-nem-t..
A házba nem jöhet be, ennyi, az mindegy is, hogy miért, ha egyszer nem jöhet be. És az volt a kérdés, hogy ezt mennyire tudja majd tolerálni a kiképző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!