Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak a szomszéddal,...

Mit csináljak a szomszéddal, beszélni sem lehet vele.!?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A héten megkapom a kiskutyámat, de van egy kis problémám.. A szomszéd ..

Nagyon de nagyon nem szimpatikus. Kb 28-30 év körüli, reggel elmegy dolgozni, majd hazajön olyan 1 körül, lefekszik alszik. Fél 3 körül felkel, és ordíttatja a zenét, én meg nem tudok tanulni. Estig döngeti...

Mielőtt ideköltözött, addig csak egy cicusom volt, és már akkor megfenyegetett, hogy ha átmer menni hozzá a macskám, akkor kapával agyonveri. Erre én csak pislogni tudtam, most mégis erre mit mondhattam volna :( Állandóan néz, a múltkor amikor itt volt a haverja, totál részegre itták magukat, mi meg kint szalonnát sütöttünk, barátnőm is itt volt. Mi barátnőmmel hátul voltunk, és fütyülgettek nekünk, meg beszólogattak, azt hittem, hogy nekimegyek másnap... Egyébként mostanában, sőt már egy jó ideje sebek vannak a cicámon, ha megszeretném simogatni, morog, mert fáj neki a dereka, lába... Félek, hogy ez a vadbarom bántotta. Többször voltunk orvosnál. A cicám ki van ivartalanítva, nem hinném, hogy bunyózna. Ráadásul a kerítése meg sincs csinálva, az ő kutyái mindig átjöttek, a mi kertünkbe, meg itt aludtak a teraszon.... Szóltunk neki, hogy tegye már rendbe, de semmi azóta. Egy h.ülye paraszt. Lehetőségem nem volt rá, hogy esetleg megismerjem, ő már azonnal bunkó volt,de nem is baj..... Mit tegyek, mi lesz ha a kutyust is bántja majd? /Az ő kutyái már nincsenek ott, a barátnőjé volt a 2 kutyus, szétmentek,a csaj elköltözött, hála istennek, már nincs itt az a 2 kutya/

2011. máj. 30. 17:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kérd meg apudat, hogy beszéljen vele, és csináljátok meg ti a kerítést. Ha nem tetszik ennek a "kedven és aranyos" (negatívan értem, azért az idézőjel) szomszédotoknak a felvetés, akkor max. 5-10cm-rel a ti telketek rovására legyen meghúzva a kerítés. Abba már nem köthet bele, hisz a saját telketeken azt csináltok amit csak akartok. Egy kerítéshez pedig nem kell semmi szomszédi beleegyezés.

Sajnálom, hogy így járt a cicád, remélem az idő és a gondoskodó szeretetetek meggyógyítja.

2011. máj. 30. 17:32
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a jókívánságot :) Most is kamillateát főzök, majd a sebére azt csepegtetek, meg megtisztítom, ezeken kívül vitaminokat kap :)
2011. máj. 30. 17:52
 13/14 anonim ***** válasza:
ahogy mar a tobbiek is irtak kenel vagy kerites. Es nagyon fontos meg valami: az elso legyen mire megtanitod, hogy idegentol ne fogadjon el semmit! Modszer amikor talal vmit es a szajaba veszi orrara koppintassz a mutatoujjaddal. Otthon is treningeld: tegyel ele egy falatot es ha elveszi koppints az orrara meg fog ijedni.. de ne sajnald meg.aztan kinald masikkal amit elvehet. Ezt nagyon sokszor ismeteld. Nalunk bevallt. Ha a keritest megcsinaltatod ami persze tudom, hogy nem a te, ti feladatotok lenne de olykor muszaj aldozatokat hozni es segitessz a kutyusnak "tanulni" akkor nem lehet baj. Ne torodj a bunko szomszeddal. Tudom, hogy nehez de neked is jobb, ha levegonek nezed. Sok sikert, kitartast!:)
2011. máj. 30. 20:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Amíg nem tudod biztonsággal elkeríteni a kutyát, én azt tanácsolom, hogy a kiskutya lakjon benn a házban, és csak felügyelettel legyen kinn a kertben. Így el tudod kerülni, hogy baja essen.

És az első pillanattól tanítsd neki, hogy a szomszédba nem mehet át.

Kölyök, ezért kíváncsi, felfedező, ha a szomszéd hívja, biztos, hogy oda fog menni hozzá, annak pedig nagyon rossz vége lehet.

A kerítésre meg a zenére a többiek pedig megadták már a választ.

2011. máj. 30. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!