Mit tennétek azzal a szomszéddal, aki lemérgezi a családotok kutyáját?
Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 09:42
3/20 anonim válasza:
Legszívesebben álruhában, kesztyűben agyonverném, de amit tennék az feljelentés...na meg életem végéig azt nézném, hogy hogy árthatnék neki legálisan.
4/20 anonim válasza:
utolsóval értek egyet. Amennyire legális keretek között lehet, pokollá tenném az életét.
5/20 anonim válasza:
Feljelenteném,szólnék a radikális állatvédőknek, és minden létező módon keresztbe tannék neki.
6/20 anonim válasza:
11:15-el értek egyet.
Feljelenteném, és életem végéig bosszút állnék mindenhogy, ahogyan csak lehet.
7/20 anonim válasza:
felgyújtani a lakását? Persze,csak ha nincs biztosítása
8/20 A kérdező kommentje:
Családtagként szerettük a kutyánkat. Amiért a kutya ugatott, persze ezt nem tudták elviselni, rendszeresen etették nyugtatóval és altatóval, boncoláskor derült ki, hogy minden szerve egészséges volt, 4 éves volt. A kutyát megkötöttük, mert észrevettük, hogy bántja, így a cserepeket lehúzva, melynek nyoma látszik dobta át a kutyának a végzetes szert és elaludt. Egyszerűen nem tudjuk feldolgozni,hogy ilyen emberek vannak, ha az ilyen embernek mondható. Feljelentjük....., de sajnos nem ennyit érdemel!!!!!!!!
2011. aug. 3. 09:32
9/20 anonim válasza:
fel jelenteném és szívem szerint szét verném de akkor megint én járok rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!