Jó lenne a kutyámnak ünnepi kajának sima vízben főtt csirkeszív-és máj répával, és rizzsel?
Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 21:03
1/7 anonim válasza:
Tökéletes! Még tegyél sót vagy vegetát a vízbe!
és Isten éltesse! Gondolom nem névnapja van! :)
2/7 anonim válasza:
Igen jó! :)
Ha szülinapja van akkor boldog szülinapot neki, remélem még sok lesz!
4/7 anonim válasza:
Persze, hogy jó, örülni fog az biztos! Csak másnap furán fog nézni, amikor elé teszed a szokásos ennivalóját :)(Nem kell fűszerezni a főzővizet, nincs rá szükségük ;))
5/7 anonim válasza:
Nem tudom milyen a kutyád.Az én imádott német juhászom mindig egy egész grillcsirkét kapott, beletűzve a gyertyát.
Sajnos csak 9 gyertyát gyújthattunk neki..Örülök, hogy más is van, aki az állati családtagjának is megünnepli a létét.Megérdemlik, mind.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönjük mindenkinek a köszöntést. Egyébként és is úgy vagyok vele, hogy ennyit minimum megérdemel minden kutyus, és igenis, a családtagoknak meg szokás ünnepelni a szülinapját. :)
2011. máj. 27. 21:24
7/7 panettone válasza:
HA konyhatündér vagy akor pirítsd le a rizst, reszeld le előre répát és vágd apróra husifélét. Keverd a rizshez őket és öntsd fel 2*-es vízzel...bélelj ki fóliával egy kisebb formát és nyomkodd bele alngyosra hűlt rizst és összeáll mint a torta...bocisajttal vagy kenőmájassal díszítheted.
Sok boldogságot neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!