Meg fogja szokni egymást a kutyám és a kiscicám?
Volt korábban is cicád, a kutyáddal együtt?
Nálam az a módszer vált be, hogy amikor hoztam a cicámat, akkor a kutyám már 5 éves volt. Mindennap foglalkoztam velük, hogy összeszokjanak. Fogtam a cicát, az ölembe vettem és a kutyát fokozatosan engedtem közel hozzá. Ha láttam, hogy a kutyának nem tetszett, akkor nőveltem köztük a távolságot. Aztán újra közelítettem őket, amíg el nem jutottunk arra szintre, hogy a cica nem fújt rá, a kutya nem ugatta, nem morgott és nem akarta bántani. Persze ez több hétbe is beletelhet. Végül nálunk annyira összebarátkoztak, hogy együtt aludtak, egy tálból ettek és ittak... végén már elválaszthatatlanok lettek. 10 év után, mikor a kutyusom egyik reggelre elpusztult a cica ott feküdt a lábai között, hozzábújva és őrizte. Szóval, ők tényleg nagyon szerették egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!