Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyibe kerül egy kutya havonta?

Mennyibe kerül egy kutya havonta?

Figyelt kérdés

csak az ételre gondolok és egyéb költségekre ha vannak

egy nagytesű kutyáról volna szó viszont most még kicsi

mennyibe kerül a kajáltatása és az évi dolgok oltás stb?

+ chipeztetés ivartalanítás...

Kan kutya

2011. máj. 27. 15:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A csirkeláb az csont meg bőr. Finomságnak jó, de a kutyának húsra van szüksége, vagy magas hústartalmú tápra.
2011. máj. 27. 16:46
 12/21 A kérdező kommentje:
ha hús akk millyen? kutyaszalámi?
2011. máj. 27. 16:48
 13/21 anonim ***** válasza:

nem a csirkeláb nem jó. nincs benne semmi, az csak bőr!

azért vegyél jobb tápot, mint josera, happy dog, dog choww, kennels favourite. ne chappyt meg az ilyen ipari hulladékokat!lső évében a növekedés nagytestűnél nagyon gyors, ezért ekkor jo minőségű táppal kéne etetni, hogy a hirtelen nyulástól ne legyenek izületi problémái.

bolhanykörv -nem bobi- hanem kiltix, scalibor 6000 6 hónapra. jó táp 15 kg inkább 9000ft. oltások csak az első évben drágák utána évi 1 veszettség meg kombinált az összesen kb 12000ft, de országrésztől is függ.

2011. máj. 27. 16:49
 14/21 anonim ***** válasza:

a kutyaszalámiban nincs hús- állati maradványok alkotrják mint fül, csőr,láb toll.

a legegyszerűbb jó minőségű tápot venni mert amellé semmilyen plusz vitamin vagy húsfőzés nem kell, mert a jó tápban minden benne van (hangsúlyozom, nem gagyi teszkó chappí v pedigree!!). házikoszt-persze nem fűszeres, sós- amellé is mehet, ha marad.

a jó táp előnye h kevesebb is kell belőle mint a gyengékből.

2011. máj. 27. 16:52
 15/21 anonim válasza:

Amelyik üreges csont azt nem lehet adni neki mert kiböki a belét! a comb tudom, hogy az a többi passz nem nagyon veszünk. Viszont a papám szokott venni csirke farhátat az elég olcso megfőzi és azt adja neki egy kis táppal vagy csak simán száraz kenyérrel ami megmaradt de egy kis vízzel felönti hogy ne fulladjon meg, megvárja míg kihül és adja neki.(így a kenyér se meg kárba)

a konzerv hát a pedigree 600ft ez egy nagyobb doboz de nem éri meg!! az olcsóbba meg nem tudom mi lehet. :D én vettem juniort konzervet párszor a táp mellé míg kicsi volt kell a vitamin:D abból a pedigree junior csirkéset vettem de a pici dobozosat.

2011. máj. 27. 16:57
 16/21 anonim válasza:

nekem egyik kutyámnak se lett baja pedig nem márkás tápot adtam neki.. és az újfunlandink 14 évet élt ilyen kaja mellett..:D

Előző író

2011. máj. 27. 17:00
 17/21 anonim ***** válasza:

a csont kerülendő valóban, tévhit hogy kell, de ha akarsz adni akkor is kérdezz rá pontosan az állatorvosnál h milyet lehet.

én jó táp mellé veszek a kutyáimnak gagyi konzervet (mind1 hogy pedigree vagy sparos igy is ugy is 80%a víz, tehát majdnem hogy értelmetlen). meg kapnak a tápra maradékot.

jahh az én nagytestű növendék kutyám kap zöldkagyló kivonatot, mert az segíti az izületeit a növésnél és egészséges lesz.

2011. máj. 27. 17:00
 18/21 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
2011. máj. 27. 17:01
 19/21 anonim ***** válasza:

Amit még senki nem írt, az az egyéb költségek.

Gondolok itt egy balesetre. Mert az is benne van a pakliba.

Az én kutyimnak nem rég ment a fülébe toklász. Itt vidéken vittem dokihoz, 4500 ft-t vette ki.

De egy egy sérülésből adódó műtét ( nagy testűnél ) 20 000 ft -tól kezdődnek az árak.

Szal ezzel is számolni kell.

( két éve a kutyámnak harapott sebet rakott össze a doki, 20 000 ft volt )

2011. máj. 27. 17:26
 20/21 anonim ***** válasza:
Az ivartalanitást a ZÖLD ZEBRA EGYESÜLET-nél érdemes elvégeztetni,tavasszal és ősszel szerveznek akciót!!! :)Nekem márciusban ivartalanitották a kistestű kan kutyusomat,chippel együtt fizettem 11000-t.Nagytestű kutyának is megvan 15000-ből.
2011. máj. 28. 06:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!