Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi esélye van ennek?

Mennyi esélye van ennek?

Figyelt kérdés
Ti jártatok már úgy, hogy egy egyébként már egyszer ellett szuka nem vette fel a kant? Otthagytuk egy hétig a kannál, aki hevesen érdeklődött a hét első felében, de a kutyánk nem engedte, többször is verekedtek. Aztán már az utolsó napokban a kan nem is érdeklődött, pedig akkor járt a kutyám a 11-14 napon. Most 5 hete, az ultrahangon persze nincs kiskutya. Abban reménykedtem eddig, hogy talán éjjel történhetett valami, amikor a tenyésztő nem látta. Nem akarok belenyugodni, annyira vártam, és most semmi. Járt már így valaki?
2011. máj. 26. 18:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Domináns volt a kan amúgy, a mi kutyánk eleinte mordult, aztán abból lett a verekedés állítólag, hogy a kan megunta és maga alá teremtette, nem bántotta, csak lenn tartotta, amikor a szuka ráacsargott, akkor odamart, de seb és vérzés nem olt, amint megadta magát, leszállt róla, elengedte.
2011. máj. 26. 18:53
 12/12 anonim ***** válasza:

ilyen nem fordulhat elő. ha a champion szukámat egy kan maga alágyűri, akár megváltozhat a viselkedése,akár megsérülhet...

én utaztam szukával 3000 kilométert is. ott voltunk 1 hétig, aztán utazás vissza.

2011. máj. 26. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!