Vélemények az ebadóról?
Ahan... csak németen gondolom nem ennyiből élsz. Ha magyarban laknál tisztában lennél azzal, hogy itt 2011 arról szól (és a következő évek is) hogyan szorítsuk le a fizetéseket, hogyan vegyük el az emberek pénzét, hogyan vessünk ki új adókat, hogyan csökkentsük a 32%-ot 16-ra stb
Sajnos vannak különbségek a 2 ország között és nem tartom jogosnak azokat büntetni akik normálisan gondját viselik a kutyájuknak. Mert azokat fogják. Aki sz...ik a kutyára annak úgyis mindent. Fogja oszt agyonveri vagy kirakja az utcára. Ez van.
Én eleve azt nem értem , hogy hogyan gondolják az ellenőrzést.Ezt csak azért vezetnék be mert valamelyik politikusnak kell a pénz , ugyan ki fogja ellenőrizni hogy mire költik majd a befolyt pénzt ? Mert biztos vagyok benne hogy csak nagyon kicsi százalékát fordítják majd a menhelyek támgatására.Meg mi lesz , ha mad nem fizetik az adót az emberek , elveszik a kutyát vagy még több bírságot kell fizetni ? Hát ennek is látom az eredményét akik egyáltalán nem költenek a kutyájukra és sajnálják tőlük a pénzt , azok inkább agyonverik a kutyájukat , jobb esetben kidobják valami erdő szélén.
Szeritem nem gondolta át aki benyújtotta ezt az egészet.
(Am nem kellett volna megszavazni a 2/3-os többséget a drága fideszkének , én már azt várom h orbánbácsi mikor nevezi ki magát királynak.)
"2011. január 18-án a köztelevízió esti műsora az egyre több felszínre kerülő állatkínzási üggyel, és azok hátterével foglalkozott. A műsor alatt zajló – nem reprezentatív – nézői véleménynyilvánítás során arra a kérdésre, hogy „Ön szerint mi az oka az egyre több és egyre brutálisabb állatkínzásnak?”, a szavazók 76%-a úgy válaszolt, hogy nem elég szigorúak a büntetések.
Mindezekre való tekintettel a kiszabható állatvédelmi bírság összeghatárainak drasztikus emelése indokolt."
Egy részlet az előterjesztésből.
Tehát nem letöltendőt az állatkínzóknak hanem pénzbüntetést. Nagyszerű. Ez a felelős állattartásról szól??? Nem hinném.
Csak gondolom itt nem 5 % lesz az adó. Föleg ha az önkormányzatok vérszemet kapnak egy újabb bevételi forrásra.
Természetesen (gondolom én) a (k)hátrányos helyzetűek felmentést kapnak ez alól is.
Igen én is arra gondoltam, hogy ennek hatására, vajon hány kutya fog az utcára kerülni?
Én már látom mi lesz velük.... :-(
Elrendelik a kilövésüket, úgy mint nem is olyan rég mit tom én hol. :-(
Kutya adó elleni tüntetést kéne szervezni, szerintem sokan ott lennének. Biztos vagyok benne hogy sokan vannak abban a helyzetben, hogy nem engedheti meg a plussz kiadást.
Én tutira ott lennék, és ha oda csinál a kutyám biztos hogy nem szedném össze, be mint ebadót átadnám orbán vikinek. :-D
Amúgy meg a MÁV-sok is sírtak mindig hogy így nincs pénz úgy nincs pénz, és na kinek a zsebébe landolt a rengeteg léééé???
Állambácsiéknak elég vastag a pénztárcájuk, miért nem elég nekik? Talán nem tudnak még egy villát venni? Mert az egész biztos, hogy a java része amit beszednek, az ő zsebükbe repül......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!