Vélemények az ebadóról?
Az ilyesmit nem utólagosan szokták bevezetni tehát
1: v minden ezentúli kutyára fog vonatkozni
2: ha nem akkor az egészségügyi dolgokat nyilván figyelmbe fogják venni. Pl. idős kutyát csak chipeztetni kell, sérülésből fakadó dolgok meg amúgy is más kategóriába esnek mert benne is van a cikkben h ami eü szempontból indokolt az mehet!!!
Amúgy sztem egy chip nem egy nagy tétel, úh nem kell túl dramatizálni a dolgot.
De miért nem az állatkínzókat büntetik???????????????
Ja bocsi...felfüggesztettet kapnak. Lásd: soproni "kutyamengele" és társai.
Már elnézést, de mi dobit tartunk, prémium táppal etetjük, chip van benne, nincs ivartalanítva, kötelező+ajánlott oltásokat is megkapja (ami nem 2 ft), DE nincs már rá keret, hogy még az ebadót is megfizessük. Azért mindennek van határa...
Erre meg azt fogják mondani,nem kötelező kutyát tartanod.
Ha van autód és karban is tartod normálisan,sokat költesz rá,még nem mentesülsz a kötelező költségek alól.
Nincs gond, mi is mehetünk tüntetni…az első sorba kérünk jelentkezőket a pitbull-tartók köréből: )
Egyébként ennél a kormánynál semmit se lehet tudni, általában, ha valami rossz fog történni, először csak megemlítik, pár hónap és végre is hajtják. Így lesz ez az abortusszal is, és akkor majd háleluja azok fognak szaporodni, akiknek igazán nem kéne, megint a mi pénzünkön…
Azt érzem, hogy büntetnek azért, ha elérek valamit. Ha hónapokon keresztül gyűjtök egy fajtatiszta, tk-s kutyára, akkor fizessek.
Miért nem dönthetem el én, hogy a saját pénzemből, amit munkával keresek, mit támogatok?
Kár, hogy nálunk (itt Orbániában) hiányzik az az európai szellem, ha valami nem tetszik, kimegyek és fél-téglával addig verem a hisztit, míg észbe nem kapnak. Itt mindig csak hisztizik otthon magába, már réges-régen vasvillával kéne kergetni az összes Sarlós Pityu féle baromfit, akiket szívem szerint előbb zárnék be az illatos útra, mint azokat a szegény kutyákat.
a sztrájkot támogatom! :D
egy kau és egy pit gazdija
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!