Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vélemények az ebadóról?

Vélemények az ebadóról?

Figyelt kérdés
Szerintetek jó ötlet ha újra bevezetik, vagy ennek hatására még több kutya kerül utcára?
2011. máj. 23. 20:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/151 anonim ***** válasza:
93%

Az ilyesmit nem utólagosan szokták bevezetni tehát

1: v minden ezentúli kutyára fog vonatkozni

2: ha nem akkor az egészségügyi dolgokat nyilván figyelmbe fogják venni. Pl. idős kutyát csak chipeztetni kell, sérülésből fakadó dolgok meg amúgy is más kategóriába esnek mert benne is van a cikkben h ami eü szempontból indokolt az mehet!!!

Amúgy sztem egy chip nem egy nagy tétel, úh nem kell túl dramatizálni a dolgot.

2011. máj. 23. 23:07
 22/151 anonim ***** válasza:
100%
A fülvágásos rész nyilván a kozmetikai célú beavatkozásra vonatkozik, nem pedig arra, ha sérülés miatt kell levágni. És azt se hiszem, hogy megbüntetnék azt, aki nem ivartalanítja a tizensok éves kutyáját. Nem kell túldrámázni, ez egyelőre csak egy javaslat, semmi konkrét, még bőven változhat. Akit érdekel, itt elolvashatja az egészet: [link]
2011. máj. 23. 23:13
 23/151 greenpeace ***** válasza:
15%
Hulyeseg,nekem cane corsom van es kurtitva van a fule es farka is.Es lesznek kolykei is tel fele szertem,mert akkor tuzel es a kolykoknek biztos h le lesz kurtitva kivetel ha a vevo nem akarja!Igaz en romaniaba elek:DErdelybe
2011. máj. 24. 09:07
 24/151 anonim ***** válasza:
100%

De miért nem az állatkínzókat büntetik???????????????

Ja bocsi...felfüggesztettet kapnak. Lásd: soproni "kutyamengele" és társai.

Már elnézést, de mi dobit tartunk, prémium táppal etetjük, chip van benne, nincs ivartalanítva, kötelező+ajánlott oltásokat is megkapja (ami nem 2 ft), DE nincs már rá keret, hogy még az ebadót is megfizessük. Azért mindennek van határa...

2011. máj. 24. 09:16
 25/151 anonim ***** válasza:
74%

Erre meg azt fogják mondani,nem kötelező kutyát tartanod.

Ha van autód és karban is tartod normálisan,sokat költesz rá,még nem mentesülsz a kötelező költségek alól.

2011. máj. 24. 10:02
 26/151 anonim ***** válasza:
76%
Nem kötelező de a kutya már megvan és a gazdát szereti. Nem hinném hogy dobermann az a fajta aki majd gond nélkül megszok egy menhelyet vagy másik gazdát... Mert szegény prémium tápot eszik, na milyen rossz lehet a gazdája, nem? Akkora baromság ez az adó. Először inkább azt kéne elérni, hogy ne nézzenek rám hülyén ha sétáltatom a kutyám meg ilyen dolgokat.
2011. máj. 24. 11:07
 27/151 (L) Bella (L) ***** válasza:
85%

Nincs gond, mi is mehetünk tüntetni…az első sorba kérünk jelentkezőket a pitbull-tartók köréből: )

Egyébként ennél a kormánynál semmit se lehet tudni, általában, ha valami rossz fog történni, először csak megemlítik, pár hónap és végre is hajtják. Így lesz ez az abortusszal is, és akkor majd háleluja azok fognak szaporodni, akiknek igazán nem kéne, megint a mi pénzünkön…

Azt érzem, hogy büntetnek azért, ha elérek valamit. Ha hónapokon keresztül gyűjtök egy fajtatiszta, tk-s kutyára, akkor fizessek.

Miért nem dönthetem el én, hogy a saját pénzemből, amit munkával keresek, mit támogatok?

Kár, hogy nálunk (itt Orbániában) hiányzik az az európai szellem, ha valami nem tetszik, kimegyek és fél-téglával addig verem a hisztit, míg észbe nem kapnak. Itt mindig csak hisztizik otthon magába, már réges-régen vasvillával kéne kergetni az összes Sarlós Pityu féle baromfit, akiket szívem szerint előbb zárnék be az illatos útra, mint azokat a szegény kutyákat.

2011. máj. 24. 11:12
 28/151 anonim ***** válasza:
100%

a sztrájkot támogatom! :D

egy kau és egy pit gazdija

2011. máj. 24. 11:17
 29/151 anonim ***** válasza:
33%
Fejlett országokban igenis van ebadó.És a chipeztetés kihagyása nem kibúvó.Jön az illetékes,ha nincs chip a kutyába,mind mondhatod s bizonygathatod,hogy a kutya a tiéd,elveszik.Én németben lakok és fizetünk ebadót.Nem olyan borzasztó érték ez az ebadó.Az összeg függ a zónától,ahol laksz.Küldök egy linket,sajnos németül. [link]
2011. máj. 24. 11:27
 30/151 anonim ***** válasza:
46%
Én teljesen egyetértek vele.
2011. máj. 24. 11:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!