Kutya fürdetés, de hogyan?
Szia!
Nekem egy sheltiem van ami hosszabb szőrű lesz mint a tied.Attól függ kölyök vagy felnőtt már ugyanis különböző kutya samponok léteznek már mindkét tipusra.
Nekem Bobiból van junior meg 2in1(ez felnőtt)most 7 hónapos.Ha nagyon nem tetszik a szaga a neki való samponnak akkor néha jön a Palmolive :),de nem jó nekik a mienk, mert kiszárítja sőt korpásítja a szőrét-bőrét.
Hát most 1 éves:) eddig mindig kozmetikus fürdette, de most olyan elviselhetetlen szaga van szegénykémnek..:D tehát ha nekünk való dologgal egyszeri alkalommal fürdetem az nem lehet nagy baj..de mégse tusfürdőt hanem sampont használjak..?
Kutyusom narancs színű..nemtudom mennyire lenne észrevehető:) köszönöm a válaszokat
első: te idióta, az, hogy állatokon tesztelték nem jelent semmit, lenyeletik velük, vagy belespriccelik a szemükbe...
Amúgy nyílván azért van kutyasampon, mert az nekik való, mert az ő bőrük ph értéke nem olyan mint a miénk, ezért nem jó nekik. Vagy babasamponnal max.
Egyszeri fürdetéstől nem lesz baj, nyugodtan használd a saját samponod.
Mi kutya samponnal fürdetünk, meg használunk balzsamot is. Nekünk ez vált be, meg a kutyusunk tenyésztője javasolta.
utolso:komolyan gondolod h ugy tesztelnek sampont h lenyeletik?abbol mi derülne ki??
amugy én is korpásodás elleni sampont használok,és az ő bőrüknek sincs baja,és azért sampon mert azzal utána kifésülhetőbb a bunda.
Mi először lemossuk olyan ősrégi házi szappannal, ez leviszi a kosz nagyját. Aztán emberi samponnal.
Majd biztos valami drága kutyapiperét veszek neki, mi?!
Amúgy semmi baja a kutyának, örül, ha tiszta, és szép a szőre.
Köszönöm a választ, persze egyszeri alkalomról lenne szó, ezt az előbb írtam is.
Csak annyira elviselhetetlen szaga van:S:D sajnos önálló keresetem nincs, nincs itthon senki akitől tudnék kérni..de velem alszik néha és már az ágyneműm is átvette a szagot :/:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!