Jó ötlet elvinni kozmetikába?
Van egy mudi kanom, 1.5 éves. Még nem volt fürdetve, mert téli kiskutya volt, 1 éves koráig meg nem akartam. De kefélem a szőrét rendszeresen. Persze neki nem lehet minden héten, mert kimegy belőle a göndörség, de gyönyörű a szőre. Tényleg, csillog, mikor rásüt a nap. Viszont most arra gondoltam, elviszem kutyakozmetikába, mert igencsak vedlik. Itthon pedig az én kis keféimmel nem tudom szépen kiszedni az elhalt szőröket. A kozmetikus 4000Ft-ért vállalta el. Fürdés+kefélés.
Jó ötlet szerintetek elvinni egy mudit kozmetikába? őket is szokták? Mert szerintem most szüksége van rá, csak nehogy kiröhögjenek. Mert juh-tartó rokonaim nem hordják kozmetikába a mudikat...
Köszönöm!
Mivel most nincs munkám, egy Republic -koncertet, és egy állatkerti látogatást hagyok ki miatta, hogy ki tudjam fizetni...
Ezzel sokan vannak így, hogy a kutya miatt maguktól vonnak meg dolgokat. Nálunk is sokszor van így. Most kapott oltást, chipet, kullancs-bolha nyakörvet, a táp is prémium ami nem olcsó, és még sorolhatnám. De miatta megéri!
Mi azért nem megyünk nyaralni, mert ahova mennénk oda nem lehet kutyát vinni ( egyszer volt gondja belőle más kutyával a tulajnak és azóta általánosít, hogy minden kutyával baj lesz ). Mondom akkor így jártál, nem megyünk.
Sziasztok!
végül is elvittem, 3000Ft-ot kért a csaj, de nagyon jól megcsinálta. Nem akartam, hogy az első fürdése rossz élmény legyen, jobb volt, ha egy szakember csinálja. Nagyon jól tűrte, csak olyan szemekkel nézett végig, hogy "mentsetek meg!"
Nagyon sok fésűvel/kefével próbáltam itthon, de az nem volt elég. Az a lényeg, hogy szép lett, és a megbeszélt 4000Ft helyett 3000Ft volt, 1.5 óra alatt kész is lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!