Ha a kutyánk sokszor kell kötve tartani az udvaron, akkor milyen talaj jó neki?
Ó, igen. Mennyire jó a kutyának, hogy 3x 3/4 órát lent van. Es a nap többi része? Vagy a sarokba fekszik, vagy az "ember" ágyába. Hűdejó. Talán még a fiú kutya a feleségbe is ürít, nem a lánykutyába éjszakánta......
aki meg naponta 3x több órát megy le a kutyával, az egy szánalmas életet élő, mert annyi ideje van, hogy a kutyáján kívül a kutyának sem kell.............
Hát én még ilyen primitív kommentet nem olvastam!
A "tisztelt" gyökér kisnyugdíjas tovább kamuzik!
Össze vissza hazudozol "kérdező" !
"A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ebbe nincs benne, hogy nem lehet kötve tartani? A kutya 16 éves. Se közel se távol kutyasuli. Kis falubab lakunk.
A komment megírásának időpontja: 03-15 19:55"
Utána pedig, hogy 13 éves a kutyád.
Remélem nincs is kutyád.
utolsó vagyok.
mi a kutyát nem csak arra " használjuk" hogy otthont őrizzen. szerintem elég emberségesen bánunk vele és mégis nem visszük túlzásba. a kutyát megkötjük, a farkast is megkötnéd hogy a házat őrizze??? az az érdekes hogy csak az a jó amit te gondolsz, nem tudsz egy kicsit felülemelkedni ezen és elgondolkozni a dolgokon.pl hogy ha te állat lennél mit szeretnél?? lehet gyerekesen hangzik, de édemes ilyeneken filózgatni. nem gondolod hogy rendkívül buta és egyben önző ember vagy? nem tudom miért kell általánosítani minden panelban lakót h a kutyájával alszik.én egyszer sem engedtem fel az ágyra.
kíváncsi vagyok a kutyád oltatva volt-e, vagy arra hivatkozol hogy keverék és azt nem kell?? vagy faluban sem kell?? mert ezeket a variációkat már hallottam. nem lehetsz túl művelt sem, a szóhasználatodból minden kiderül, és értelmesen , kultúrált ember módjára sem tudsz válaszolni.én csak 20 éves vagyok, de úgy érzem hogy inteligensebb vagyok nálad már abból kifolyólag is, hogy a probléma megoldását nem láccal kezdném, hanem a nevelésben. hopsz...felbosszantottalak??
várom szókincs szegény válszodat
u.i.:a többiek is azért vannak felháborodva mert már ugyanis nem igazán 'divat' a kutyák megkötése.empátia...ennyiről szól az egész.már előre tudom mire fogsz leginkább kitérni a válaszodban, ha mersz visszaírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!