Hogy vegyem rá anyum hogy megengedje a kutyát?
De ki lehet próbálni egy kutyát:
Sok negatív vélemény...Én nem úgyértettem hogy neki sohasemmibe sem kerülne hanem az elején a nagy összegek nem sujtanák pl. maga kutya,kennel,póráz,játék,és egyebek..azzal is tisztában vagyok hogy nemcsak simogatni kell egy kutyát, sőt még takarítani is kell utána..az időmbe pedig belefér bőven a kutya...aztán az oltások, kaja:persze azt nemtudnám segítség nélkülállni,"ahogy valaki fogalmazott ugyis szüleim pénzéből van az egész.."
ez teljesen igaz is..de az ilyen havi kiadásokba tudja őis hogy segíteni kellene és szerintem ez nemolyan nagy probléma számára
hát jól van, ha valóban tudnál róla gondoskodni, akkor ajánld fel anyudnak:-ha nem foglalkozol a kutyával lecsökkenthetik a zsebpénzedet a felére, vagy bizonyos ideig akár az összeset.
És ehhez hasonlók, komolyabb dolgot kell felajánlanod, hogy komolyan is vegyenek:)
Szia! Igazi kutya bolond vok, kutyák között nőttem fel, imádom őket utálnak a gazdik mert az összeset megsimogatom ami szembe jön :D Na jó a német juhászt nem szeretem mert soha egy kutya sem támadt meg de német juhász 3 is!!!
Szóval rajtuk kívül simogatok:D
Milyen az élet? Lett egy macskám, befogadtam. Mindig azt hittem kutyám lesz, de mostmár tudom, h örökre macskát fogok tartani olyan viccesek :D DE a kutyákat azért még imádom.
Mit akarok ebből kihozni? Azth még gyerek vagy, és tényleg, még annyi mindenben fogsz változni, hogy nem mondhatod biztosan 15 évesen h vállalni tudsz egy kutyát 20 évre. És ha külföldi ösztöndíjat kapsz? És ha? És ha? És ha? Hidd el az állattartáshoz fel kell nőni. Ugyanakkora felelősség, mint gyereket szülni, és azt sem javasolják 15 éveseknek. Arról nem is beszélve h rengeteg pénz. A cica is, a kutya még több. Várd meg amíg elköltözöl és te finanszírozod mindezt, mert még ha anyukád meg is teheti h eltartson egy kutyát, az ő pénze és lehet h teszem azt szívesebben költi rád, v ruhákra, ez az ő dolga h eldöntse, nincs jogod felülbírálni.
23.40
És ha nem megy külföldre? És ha igenis jó gazdija lenne a kutyának? És ha és ha?...azért nem kellene tőle sajnálni a kutyát akkor sem, 15évesen nem hülye. Mellesleg, elmehet diákmunkára is (csak szülői engedély kell hozzá) és akkor lenne saját pénze arra hogy etesse, az állatorvosi beavatkozásra, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!