Melyik a kedvenc kutyafajtád?
Figyelt kérdés
milyen kutryád van, és mi az álmod? olyanokat is írhatsz, ami csak tetsziki. köszi. *-*2011. máj. 19. 18:59
21/30 anonim válasza:
Jack Russel Terrier , Golden Retriever :D
22/30 anonim válasza:
Az én kutyám tacsi és németjuhász keveréke. Elég érdekes párosítás,de nagyon aranyos.:) Amúgy az én kedvenc fajtám a Golden Retriever és a Labrador.
23/30 anonim válasza:
Nekünk van két mops és egy angol véreb-magyar vizsla keverék.A kedvencem az angol véreb.:)
24/30 anonim válasza:
Golden Retriever,Labrador,Schnauzer
25/30 anonim válasza:
Nekem Beagle kutyám van. Nagyon aranyos, csintalan és játékos. Szerintem nagyon szép is, bár lehet, hogy elfogult vagyok. :) Megnyerő nála, hogy mennyire szeretgetős. Bár nem egy tipikus házőrző, de jelzi ő is az idegent. Nagyon kedves kutya faj.
26/30 anonim válasza:
Alaszkai Malamut, szép,okos, szereti a gyerekeket :D Van is itthon :)
27/30 anonim válasza:
Golden Retriever - barátságos, szépséges.
Husky - gyönyörű, okos - imádom. :)
28/30 anonim válasza:
Nekem nem goldenjeim vannak,de azért leírom a nevüket.:)
Kislány mops: Baba(nyugi,ivartalanított...:D:D)
Kisfiú: Dagi.:D és tényleg az.:D
És egy angol véreb-magyar vizsla keverék,nem régen kaptam: Axel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!