Melyik a kedvenc kutyafajtád?
Figyelt kérdés
milyen kutryád van, és mi az álmod? olyanokat is írhatsz, ami csak tetsziki. köszi. *-*2011. máj. 19. 18:59
11/30 anonim válasza:
Mini yorki.:)) Mindig is erre vágytam, lassan egy éve társam. És van mellette egy kék orosz cicusunk is. :)
12/30 anonim válasza:
Angol cockerem van, imádom ezt a fajtát. Még kedvenc: arany retriever, labrador, ír szetter, westie. De minden kutyának megvan a maga szépsége, bája.:) Édes mind.:)
13/30 anonim válasza:
Boxerem van ő a kedvenc fajtám, na meg a Bull terrier sajátos stílusával.
14/30 xnorkax válasza:
Most egy terrier keverékem van, az álmom egy ausztrál juhászkutya. De nagyon szívesen tartanék egyszer border colliet, vagy kelpiet. Valahogy a juhászkutyák a gyengéim. De kinézetre nagyon tetszik még a husky, a malinois, a saluki, a cavalier king charles spániel és a whippet is, bár ilyeneket tartani nem valószínű, hogy fogok valaha is.
15/30 anonim válasza:
Berni pásztor vagy egy Bernáthegyi az álmom:-)
16/30 anonim válasza:
Magyar vizslám van és az álmom egy argentín dog agy egy kanári-szigeteki kutya homokbarna színben, nem csíkozottban.
17/30 anonim válasza:
törpe uszkár, de ne hagyományos nyírassál képzeld! :D
18/30 anonim válasza:
border collie.*-*<3 megszállotja vagyok a fajtának. Napokon belűl végre teljesül az álmom, és végre itt lesz egy kisborder. Már 1 éve vártam rá, és már csak napok választanak el tőle.*-*
19/30 anonim válasza:
Perzsa agár (: Jövő héten hozzuk el a második agarunkat. :) Már nagyon izgulok. :)
20/30 anonim válasza:
Palota Pincsiiii a legcukibb*.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!