Furcsán viselkedik a kutyám. Mi lehet a baja?
Van egy kb. 2 éves,keverék,lány kutyám.Az utóbbi időben nagyon furcsán viselkedik.Gyakran morog rám,vagy nem jön ha hivom.Már nemis akar a házban aludni,pedig mindégis bent aludt!Még ha esik is az eső és behivom,akkor sem akar bent aludni.Ma elkezdett "sirni" a kedvenc labdájával a szájában,és azt hittem játszani akar.Kimentem és játszottunk egy kicsit,aztán egyszercsak bebujt egy szűk helyre,ugy h csak a farka látszott ki.Mikor rászoltam h jöjjön ki,csunyán rám morgott,főleg mikor megpiszkáltam a farkát.Azt hittem kiskutyái születtek,de később leellenőriztem,és nem volt ott semmi.
Tény,hogy elég nagy és kemény a pocija,meg a cicije be van dagadva,de máskor is volt már igy,pl mikor tüzelt.
Minden esetre,holna visszük állatorvoshoz,mert amugyis kell kapjon oltást.De szerintetek miért viselkedik igy?

Vagy vemhes, vagy álvemhes, vagy egyéb baja van.
Ivartalanítani kéne

Beteg, fájdalmai vannak, azért morog szegény. Ti emberek olyan kedvesek vagytok, ha szenvedtek?
Kérdező!
Majd írd meg, mit mondott a doki. Remélem nincs nagy baj!

Nem kell ahhoz állatorvosnak lenni hogy tudd vemhes e a kutyád vagy sem!:S
Párzott vagy sem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!