Furcsán viselkedik a kutyám. Mi lehet a baja?
Van egy kb. 2 éves,keverék,lány kutyám.Az utóbbi időben nagyon furcsán viselkedik.Gyakran morog rám,vagy nem jön ha hivom.Már nemis akar a házban aludni,pedig mindégis bent aludt!Még ha esik is az eső és behivom,akkor sem akar bent aludni.Ma elkezdett "sirni" a kedvenc labdájával a szájában,és azt hittem játszani akar.Kimentem és játszottunk egy kicsit,aztán egyszercsak bebujt egy szűk helyre,ugy h csak a farka látszott ki.Mikor rászoltam h jöjjön ki,csunyán rám morgott,főleg mikor megpiszkáltam a farkát.Azt hittem kiskutyái születtek,de később leellenőriztem,és nem volt ott semmi.
Tény,hogy elég nagy és kemény a pocija,meg a cicije be van dagadva,de máskor is volt már igy,pl mikor tüzelt.
Minden esetre,holna visszük állatorvoshoz,mert amugyis kell kapjon oltást.De szerintetek miért viselkedik igy?
"De azért kicsit rosszul esett h a saját imádott kutyám rámmorog..."
Jaj emiatt ne aggódj! Az én kiskutyusom imád engem, mindig rendes, de ha a kajáját odaadom, és utána hozzáérek a füléhez vagy a tálkájához, úgy elkezd morogni (sőt néha még játékosan meg is harap, de nem úgy, hogy fájjon), mint egy őrült... :D
Álvemhes. Ezzel vigyázni kell, mert könnyen lehet belőle gennyes méhgyulladás, amibe belehalhat.
Ivartalaníttassa minél előbb, és akkor soha többé nem fog előfordulni, tüzelni se fog.
Kedves kérdező és kedves utolsó hozzászóló!
Mind kettőtöknél súlyos problémák vannak,a kutya SOHA SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NEM MOROGHAT RÁ A GAZDÁJÁRA még akkor sem ha a kajájáról van szó. Az én kutyáimnak akármit kivehetek a szájából és elvehetem bármikor a a kajájukat nem csinálnak semmit.
Kedves kérdező azzal sem vagy tisztában hogy a kutyád hasas e vagy sem? Ez elég gáz!:S(Ja és remélem nem. Így is elég sok felelőtlen szaporító van!:S)
Mikor tüzelt ?
Mikor eszik,nem szokott morogni,mert olyankor nem zavarom.Csak annyit csinálok h miután leteszem neki az ételt,megsimogatom a fejét,de ez nem zavarja.
Kiváncsi vagyok mint mondd holnap a doki.Ha tényleg muszály ivartalanitani,akkor nagyon szomoru leszek,mert ezt mindég próbáltuk elkerülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!