Furcsán viselkedik törpe uszkárunk. Mitől félhet? A mikrónk elromlott, így újat vettünk.
Előző vagyok.
Esetleg úgy is megállapíthatod, hogy a régi mikró mély hangon búgott az újnak meg szinte hangja sincs (ventillátor kivételével). Na zseni vagyok vagy zseni?
Le a kalappal, zseni vagy!! :)
Érdekes a kutyus reakciója. Nekem már vagy az ötödik mikrom van, de egyik sem zavarja őket.
A zseni vagyok.
Van egy működési frekvenciája a magnetronnak és egy a kapcsolóüzemű tápnak is ha az van benne. A magnetron elektromágneses sugárzása melegítí a kaját ez gigahertzes tartományba esik és jó esetben nem tud kijönni a mikró belsejéből, nem hiszem, hogy erre reagálna a kutya, mert ez elektromágneses sugárzás és nem hallhatja.
A kapcsolóüzemű táp állítja elő a magnetronnak a fűtőáramát és a magasfeszültséget is és ez kilohertzes tartományban szokott működni és ebben mechanikai rezgés is létrejön a transzformátorként szolgáló ferritmag jóvoltából, tehát ez képezhet akár az emberi fül számára hallhatatlan hangokat, amit még a kutya hall.
amúgy eygszerűbbet mondok: ha nem több a mikró 5kilónál akkor az van amit én mondtam.
Előző vagyok megint.
Mégegy hátrány, hogy nincs "főkapcsoló" a digitális mikrókon(amit én láttam azon nem volt), de amint írtad, hogy csak akkor változik meg a kutya, ha be van kapcsolva, de akkor most ettől függetlenül is máshogy viselkedik?
Szerintem nem annyira bonyolult, minthogy korábban leírták.
Arról van szó, hogy a kutya jelen volt mikor a mikro nagyot "durrant". Mikro cserét követően a kutya automatikusan asszociált arra, hogy ez is durranni fog egy nagyot és félt tőle benneteket (aggódik). Én egy szakembert hívnék ki, nehogy elhatalmasodjon rajta ez az érzés. NE csitítgassátok simogatással, mert azzal csak a rosszabbítotok a helyzeten.
5:00 vagyok. Ha annyira aggódsz, hogy a kutyának valami baja történt, akkor érdemes állatorvosnak megmutatni.
Utána meg meg jöhet egy kutyapszichológus , mert szegénykém valószínűleg lelki beteg, depressziós lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!