Szerintetek jól tettem? Ti mit tettetek volna az én helyemben?
Tegnap mentem hazafele suliból, és egy vasúti átjárónál csak annyit látok, hogy egy férfi egy zsákot ver bottal. Automatikusan lehúzódtam az út szélére, és felkaptam a táskám, ami elég nehéz volt, mert tele volt könyvekkel. Fogalmam sincs honnan tudtam, talán megérzés volt, de 100%-ig tudtam, hogy abban a zsákban egy kutya van. Ahogy közelebb értem, hallottam a kutya sírását. Ahogy odaértem, azzal a lendülettel fogtam a táskám, és tiszta erőmből pofánb@sztam azt a férget. Kivettem a kutyát a zsákból, fölkaptam és mielőtt elindultam volna a kocsihoz, leköptem a földön fekvő csávót. Ha ti láttatok már hálás teremtést! Az anyósülésre tettem a kutyát, és elvittem az állatorvosunkhoz. A kutya egész úton remegett, én meg nem mertem hozzányúlni, nehogy fájdalmas ponthoz érjek és megharapjon. Csak a feje búbját vakargattam. Egész úton a farkát csóválta. Aztán azon gondolkodtam, hogy ki kellett volna hívnom a rendőrséget, de annyiszor hallottam már, hogy nem lett semmi az ügyből, és az állat visszakerül a gazdájához. Én nem bántam meg, hogy nem hívtam rendőröket, jobban esett megütni azt a szemetet. Amúgy a kutyának eltört az egyik bordája, de fel fog épülni. Fél éves keverékről van szó. Most az orvosnál van megfigyelésen, de amint felépül hazaviszem. Akartam mégegy kutyát, de nem ilyen körülmények között...Ti mit csináltatok volna az én helyemben?
20/L
Csodálom a bátorságodat, bár sok ilyen ember lenne mint Te.
Jól tetted hogy leköpted ne bánd!!! Az ilyen nem is ember!!!
Azt hiszem én sem mertem volna odamenni, de rendőrt azért én hívtam volna. A rendőrségre járkálás is épp elég nagy szívás neki, még ha nem is büntetik meg.
De jól tetted, hogy megütötted, jobbulást a kutyunak.
Isten vagy. :)) Na, de komolyra fordítva a szót, én is ugyanezt csináltam volna a helyedben, csak pár pofán rugdosással karöltve. ;D
Az ilyen megérdemli ezt. Ennél még sokkal többet is. Mocsok. :@@
Remélem nagyon hosszú és jó életetek lesz a kutyáddal! :)
Legyen sok örömötök egymásban! jobbulást az új családtagnak.
Kihagytad hogy induláskot áttolattál rajta...vagy csak jó lett volna olvasni:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!