Igaz, hogy a staffordok csak olyan embereknek valok, akik tudnak vele banni?
Nekem van egy staffordom, 8hetes es picit agresziv a kutyakkal szemben, minden kutyanak neki tamad, es fel az autoktol, meg a hangos zajoktol. Most eloszor van ilyen kutyam, az is kan, es nemtom, most kenyesztessem el kiskoraba, hogyha felno, visszaadja nekem a halat, vagy banjak vele mar most kemenyen... Sokan mondjak nekem, hogy nekik is volt, el kellet altatni, mert megolte a kisgyerekuket, meg a sajat gazdajat szettepte, mert kiskoraban megengedtek neki, hogy a fotelba fekudjon, es 6 honapos koraban pedig nemengedett oda senkit, meg ilyenek, na de most mar keso, mar megvettem, nem lokhetem ki....Mi tevo legyek? Hogyan tanitsam, leci akinek van Stafordja, es jo kutyat nevelt belole, az leci irja le.
A kutyasuli meg nemigen jo otlet, mert munkaba jarok, es nemlenne idom utazni tobb kilometereket, mert itt nalunk a kozelben nincs ilyen kutyasuli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!