Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Igaz, hogy a staffordok csak...

Igaz, hogy a staffordok csak olyan embereknek valok, akik tudnak vele banni?

Figyelt kérdés

Nekem van egy staffordom, 8hetes es picit agresziv a kutyakkal szemben, minden kutyanak neki tamad, es fel az autoktol, meg a hangos zajoktol. Most eloszor van ilyen kutyam, az is kan, es nemtom, most kenyesztessem el kiskoraba, hogyha felno, visszaadja nekem a halat, vagy banjak vele mar most kemenyen... Sokan mondjak nekem, hogy nekik is volt, el kellet altatni, mert megolte a kisgyerekuket, meg a sajat gazdajat szettepte, mert kiskoraban megengedtek neki, hogy a fotelba fekudjon, es 6 honapos koraban pedig nemengedett oda senkit, meg ilyenek, na de most mar keso, mar megvettem, nem lokhetem ki....Mi tevo legyek? Hogyan tanitsam, leci akinek van Stafordja, es jo kutyat nevelt belole, az leci irja le.

A kutyasuli meg nemigen jo otlet, mert munkaba jarok, es nemlenne idom utazni tobb kilometereket, mert itt nalunk a kozelben nincs ilyen kutyasuli.

2011. máj. 16. 16:01
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
aham, enis neztem es nezem is cesert minden reszet, csak most a kutyus bent van, mert lakasbol hoztam el. Nappal egesz nap kint, ott is alszik valahol a foldon, este meg bent. Megengedtem neki hogy velem aludjon, mert tudom, ugysem lesz bent, mert kintui kutya lesz, csak sajnaltunk az elso napokban kitenni ot. Csinaltalm neki egy ketrecet, most meg korbe rakva faval, nemlat ki eggyaltalan, de lesz ra csinalva ketrec ajto.amin kinezhet, levegozhet. Oda lesz bezarva, ha en nemleszek ithon-dolgozom. Mert amugy mindeg velem van es lesz is, meg ha wcre megyek is. Tegnap betettem oda, mert muszaj voltam elmenni, es nemvihettem ot. Nagyon sirt, vonyitott es a granulatot, amit anyira szeret, nemette meg, kiboritotta. Ma megint egy kis idore bezartam, vonyitott, es amikor mar 1 percig csendben volt, kiengedtem. Olyankor kovet barhova is megyek. ha megallok, lefekszik mellem. Hogyan szoktassam ra, hogy az az o helye lesz, es ne vonyitson?
2011. máj. 19. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!