Németországban milyen a hozzáállásuk az embereknek a kutyákhoz?
Hollandiáról tudok nyilatkozni, itt a böszme nagy kutyámra a szeme sem rebbent az egyik albérlettulajnak sem, még az irodában is ott volt az eb az asztal alatt, amikor aláírtuk a papírokat. Úgy tudom, Németország még kutyabarátabb Hollandiánál is, én ott csak szállodában voltam vele, nem volt gond.
Szerintem errefelé inkább akkor néznek rád furcsán, ha a kutyáidat a kertbe teszed, nem a lakásba. Hozzáteszem, szerencsére. :)
Szóval szerintem nincs miért aggódni.
Szóval a nagy kutyával tuti nem lesz gond szerintem, ha tartasz a kicsitől, akkor a kicsit vidd ki később, hogy a tulajnak ne kelljen szembesülnie a nyivákoló, pisis kölyökkutyival. De egyébként nem hiszem, hogy zavarná, ha látja rajtad, hogy tapasztalt kutyatartó vagy, és a kérdésed alapján látszik, hogy az vagy.
Errefelé gyakran úgy szokott lenni egyébként, hogy az új bérlő teszi rendbe a házat magának, ne lepődj majd meg.
Szerintem biztos van ilyen szállás,csak kutatnod kell:)
Én a helyedben még itthon kapcsolatba lépnék pár kiadóval,akár emailen is,az ingyenes..
Nekem van olyan ismerősöm aki elmondása szerint aránylag könnyen talált albérletet egy labradorral. Mondjuk ő direkt hangsúlyozta már a keresésnél az engedelmes vizsgát, amit nagy elismeréssel fogadtak a németek.
Szerintem nem lehetetlen albit találni, mint ahogy pesten se, pedig itt nem a kutyás kultúráról híresek az emberek. Annyi, hogy valamilyen kompromisszumra azért számíts. Rosszabb helyen, vagy drágábban találtok majd, ez benne van a pakliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!