A német dogok milyen kutyák?
érzékeny, "hisztis", egygazdás kutyák, arról nem is beszélve, hogy olyan gazda kell, aki elég erős ahhoz (pszichológiailag és fizikailag egyaránt), hogy meg tudja fogni azt a 80 kg izmot, ha megindul... nagyon jó őrző-védők, de a tanítást később kell kezdeni, mint más fajtáknál, mert elég későn érnek. Könnyen elronthatók, sértődékenyek, pozitív megerősítéssel lehet őket a legjobban képezni...
Előrebocsátom, hogy nincs német dogom, nagyon szerettem volna, utána néztem mindennek, de túl kezdő vagyok hozzá, husky lesz helyette...
Ez a fajta egész embert kíván, pláne az elején, rengeteg sétával... a tartása drága (a táp és az egyéb felszerelések miatt is), pláne, ha télen-nyáron kint lenne, szép méretes kutyaház kell neki :)
Ha hasznosnak bizonyultam és van még kérdésed, szívesen válaszolok akár privátban is...
Tessa
Könyörgöm, 13 évesen ne akarj se bernáthegyit, se német dogot... fiatal vagy még hozzá, nem tudnád kezelni, neked se lenne jó, de szegény kutya tönkremenne benne...
A szüleiddel közösen vállalj kutyát, kutyaiskolával, szakszerű segítséggel, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!