Szerintetek én tudnék egy kuvasznak parancsolni?
szia!
inkább németjuhászt ajánlom,vagy a spániel a legjobb egy ennyi idősnek.
imád játszani mint egy gyerek! :D
németjuhászom (elsőt ) én is 12 évesen kaptam és betudtam tanitani sok mindenre,de a visszahivhatóság érdekébe vigyétek el legalább egyszer suliba!
úgy látom a dolog több sebből vérzik. Kuvaszhoz jellem és fizikum kell. Mármost, fizikumod az nincs. Nem hülye a kutya, pláne egy kuvasz, látni fogja hogy kisebb vagy nála.
Jellem: elsősorban határozottság és következetesség. Olvasd el a kérdést. Aki ilyet kiír, az mennyire lehet határozott? Most komolyan?
,,Hát elég határozott tudok lenni''
,,átlagnál érettebbnek tartom magam''
Erre kell még mondani valamit?
,,megtanítom mindenre''
Attól, hogy megtanítod ülni meg pitizni, nem fog felnézni rád.
,,ha kiskorában elfogad akkor csak nem lehet olyan nagy baj...''
Kölyökkorában még elismerhet feljebbvalójának, de ha megnő és úgy dönt(márpedig időről időre megpóbálkozik) hogy átveszi a hatalmat mit csinálsz?
Ha a felnőtt kuvaszod nekitámad valakinek, mit csinálsz? Megfékezed a két izmos karoddal. Az a kutya megiramodik és te úgy repülsz a póráz végén mint egy nejlonszatyor.
Van még kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!